Homeopatie pediatrica in intrebari si raspunsuri


Pret:
25,00 lei
Description

Dr. Liliana Plăeşu
dr. Sorina Soescu

Pentru homeopaţii pediatri sarcina este ceva mai dificilă, pentru că micii pacienţi nu comunică, consultul se face de multe ori prin intermediul părinţilor, iar panica şi agitaţia acestora, cât şi hiperprotecţia din partea părinţilor, sunt un obstacol redutabil în consultaţia homeopată. Dar în acelaşi timp, homeopatia dă cele mai satisfăcătoare rezultate la copii. Când remediul homeopatic este corect selectat, efectul este rapid, blând şi de durată. Încântarea părinţilor şi a terapeuţilor este fără margini, atunci când văd progresul rapid de la boală la sănătate al micilor îngeraşi.

Până să ajungă la medic, fiecare persoană este bine să fie cât mai informată, ca să participe la propria vindecare şi la ajutorarea celor in suferinţă. Căci cine cunoaşte mai bine copilul decat mama lui? Cine va putea ajuta rapid copilul acasă seara, noaptea, în zilele de sâmbată şi duminică sau in alte situaţii, când este mai greu să ajungi urgent la medic? O mamă, o bunică sau un tată bine informat.

Astfel gândind, la sugestia doamnei doctor homeopat Sorina Soescu, mentorul meu, şi spre binele pacienţilor noştri, a apărut această carte. Sperăm sa fie un ajutor de nădejde tuturor părinţilor, care au încredere în homeopatie.

Cartea a fost gândită sub formă de întrebări şi răspunsuri, sub forma unui dialog cu întrebări cât mai concrete şi răspunsuri foarte clare. Ea poate fi privită ca o continuare a cărţii "Homeopatia în 101 întrebări şi răspunsuri" scrisă de dr. Sorina Soescu, în care găsiţi informaţii de bază despre homeopatie, metodele ei, remediile homeopatice, tratamente pentru diverse afecţiuni şi vârste etc.

Prezenta carte este adresată tuturor părinţilor care au mers la medicul homeopat cu copilul, au văzut cum acţionează homeopatia şi vor să îşi poată ajuta copilul până ajung din nou la medic, în micile situaţii de urgenţă care pot să apară. Am încercat să ordonez întrebările şi situaţiile după cum urmează: mai întâi întrebări generale, apoi cele despre febră, apoi despre afecţiuni respiratorii, despre afecţiuni digestive, etc. Am folosit expresiile pe care la aud la părinţi, încercând să utilizez cât mai puţini termeni medicali complicaţi. Dialogul rămâne deschis şi dacă aveţi întrebări care nu se regăsesc în cele de mai jos, vă sunt oricând recunoscătoare pentru formularea lor. Mă ajută să înţeleg şi eu mai bine ce se întâmplă cu copiii şi mă sprijină să vă ajut în continuare cât mai eficient.

Sfaturile noastre vor încerca să vă ajute in multe circumstanţe, nu însă dacă este vorba de un sugar mic sau de situaţii de urgenţă majoră, situaţii pe care le voi repeta de mai multe ori pe parcurs, căci atunci nu e timp de pierdut, ci se merge urgent la medic sau se sună la 112!

Dr. Liliana Plăeşu, specialist pediatrie, homeopatie

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie