Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/gemotera/public_html/plugins/system/vmogmetatag/vmogmetatag.php on line 497
SALUTARI DE LA IASI! - The Romanian Association of Gemmotherapy and Homeopathy

The Romanian Association of Gemmotherapy and Homeopathy

ARGH’s slogan borrowed the famous words of Hippocrates

"First of all do no harm"

which gemmotherapy and homeopathy could fully comply with:

"Primum non nocere"

HIPPOCRATES
Despre Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie

SALUTARI DE LA IASI!

Comitetul de organizare al ARGH - filiala Moldova, a fost onorat cand s-a hotarat organizarea celei de a VIII-a conferinte nationala de gemoterapie in dulcele targ al Iesilor. A fost un efort care s-a incununat cu o reusita si o mare satisfactie pentru munca noastra.
Speram din suflet ca informatiile deosebite, daruite ca intotdeauna de profesorul Fernando Pitera , au incantat auditoriul, locatia conferintei, momentele artistice si lucrarile prezentate au fost la inaltimea asteptarilor colegilor nostri.


Ne bucuram totodata ca la Iasi a fost prezentat de catre prof. Pitera un nou produs gemoterapic – Extractul din seminte de Vita de vie - fabricat la Plantextrakt.

Clipele petrecute impreuna au fost incarcate de armonie si iubire, mugurii plantelor ne-au sustinut si ne-au dat energie sa reusim.
Vom pastra mult timp in inima momentele minunate.

Le multumim pentru participare tuturor colegilor, multumim pentru sprijin colectivului ARGH Cluj si nu in ultimul rand, multumim sponsorului nostru, Laboratoarele Plantextrakt.

dr Silvia Ignat si dr Malina Ciumasu Rambu

Add comment

Comment policy


Security code
Refresh

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie