• Gemoterapie

  Gemoterapia este o terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. În aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara.

  Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.
  Citeste mai mult
 • Homeopatie

  Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinii, care spune ca orice substanta, care în doze mari poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, în doze mici, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda.

  Cu alte cuvinte, ceva care produce o suferinta, o poate si vindeca, diferita fiind numai doza în care este folosita substanta. Medicina populara româneasca cunoaste deja acest principiu, pe care îl numeste "cui pe cui se scoate".
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • Vademecum gemoterapic
 • Homeopatia pentru toti
 • Carti - magazin online

Gemoterapia de la A la Z

În tesuturile vegetale aflate in faza de crestere (tesuturi embrionare) se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.

Produse 100% naturale.
Vezi toate afectiunile

Seminar de Gemoterapie

Al XXXII-lea Congres Naţional de Homeopatie

SEMINAR DE HOMEOPATIE LA IASI – 24 OCTOMBRIE 2017

Torako Yui

Torako Yui- “Miracolul japonez in miscare”

Pe 24 octombrie 2017 avem placerea sa va invitam la Iasi -  Hotel Unirea (incepand cu orele 9)– la prelegerea sustinuta de Torako Yui, presedinta Asociatiei Japoneze Regale de Homeopatie, cu tema “The Zen Homeopathy”- Homeopatia Zen.

Torako Yui  este o mare personalitate a homeopatiei moderne si un deschizator de noi cai in homeopatie: metoda tridimensionala de prescriptie homeopata, o extensie a metodei hahnemaniene sau agrohomeopatia sunt cateva dintre multiplele abordari inedite pe care homeopatia japoneza isi bazeaza sucesul terapeutic.

Citeste mai departe ...

 

SEMINAR DE HOMEOPATIE LA IASI - 21 si 22 OCTOMBRIE 2017

Isaac Golden

Isaac Golden - parintele imunizarii homeopate moderne

Pe 21-22 octombrie avem placerea sa va invitam la Hotel Unirea din Iasi, la seminarul sustinut de Isaac Golden, homeopatul australian cu o experienta de peste 30 ani in homeoprofilaxie si doctorat in imunizare homeopata la Universitatea Swinburne, Melbourne Australia.

Citeste mai departe...

COTIZATIE ANUALA 2017

ARGHDragi colegi,

Va asteptam si in acest an la manifestarile ARGH organizate in intreaga tara.
Taxa anuala de participare consta in achitarea cotizatiei de 100 lei in contul ARGH (IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la  Banca Transilvania), in baza careia se elibereaza pentru fiecare manifestare certificate de participare (puncte EMC si EFC).
Amanunte privind locatiile si manifestarile care se organizeaza, gasiti pe site la rubrica "Tematica manifestarilor" si "Calendarul manifestarilor".

Va asteptam!
dr. Simona Nitu - presedinte ARGH

CONCENTRATE GEMOTERAPICE PLANTEXTRAKT

SEMINAR DE HOMEOPATIE LA IASI – 24 OCTOMBRIE 2017

Torako Yui

Torako Yui- “Miracolul japonez in miscare”

Pe 24 octombrie 2017 avem placerea sa va invitam la Iasi -  Hotel Unirea (incepand cu orele 9)– la prelegerea sustinuta de Torako Yui, presedinta Asociatiei Japoneze Regale de Homeopatie, cu tema “The Zen Homeopathy”- Homeopatia Zen.

Torako Yui  este o mare personalitate a homeopatiei moderne si un deschizator de noi cai in homeopatie: metoda tridimensionala de prescriptie homeopata, o extensie a metodei hahnemaniene sau agrohomeopatia sunt cateva dintre multiplele abordari inedite pe care homeopatia japoneza isi bazeaza sucesul terapeutic.

Proaspata absolventa a scolii engleze de homeopatie , cu cateva decenii in urma, Torako se intoarce intr-o Japonie aflata pe locul 1 in lume la consumul de farmaceutice, pesticide si vaccinuri, in care metoda invatata nu functioneaza sau functioneaza partial si este nevoita sa adapteze si sa dezvolte metoda hahnemaniana - tinand cont de poluarea mediului, de aditivii alimentari, teoriile psihologice ale copilului interior, bolile iatrogene etc  - in ce cunoastem astazi drept sistemul japonez de homeopatie . Acest sistem este o metoda genial integrata de a face homeopatie pornind de la principiul constientizarii sinelui “cine sunt eu?” si continuand cu descoperirea lumii ce ne inconjoara, constientizarea vietii, naturii si a principiilor fundamentale ale existentei umane.

Asociatia Japoneza Regala de Homeopatie detine o ferma naturala homeopata unde produce remediile pornind de la ingrijirea homeopata a plantelor, a solului, a semintelor germinative, ca un omagiu adus lui Hahnemann care nu ne invata doar o metoda de tratament ci ne ofera si sfaturi de a trai sanatos.

Expertiza lui Torako Yui se intinde pe cele mai spinoase probleme ale sanatatii publice si ale abordarii homeopate, de la sanatatea mentala, bolile iatrogene, cancer, autism si alte afectiuni comportamentale la copii, pina la expunerea la radiatii, substante chimice, pesticide etc.

De-a lungul istoriei homeopatiei japoneze, Torako Yui, cea care a adus homeopatia in Japonia, s-a implicat in gestionarea medicala a marelor dezastre umanitare : Marele Cutremur din estul Japoniei, Dezastrul nuclear de la Fukushima, Cutremurul din Sumatra-Andaman si a reprezentat o portavoce a homeopatiei puternica si determinata la toate nivelele societatii japoneze, dar si global(OMS), militand pentru o homeopatie dincolo de dogme, unde diferitele metode se completeaza reciproc, nu se exclud, contribuind fiecare la o insanatosire a individului, a societatii si a planetei.

Taxa de seminar este de 100 euro (plata in lei, in contul ARGH-Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie RO64BTRL01301205R58943XX)

Inscrieri pe

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">Seminarul nu ofera puncte EMC

Program seminar - 24.10.2017

9-10.30-Homeopatie Zen- principii generale, avantaje, tinte terapeutice

10.30-11.00 - pauza

11-12.30-Experienta japoneza in homeoprofilaxie, discutii vis a vis de nosodele utilizate ca suport profilactic si curativ, saruri Schussler utilizate in homeoprofilaxie, studii de caz

12.30-13.30 - pauza de masa

13.30-15 -Suportul homeopat in urgente si medicina dezastrelor. Experienta Fukushima. Remedii homeopate in suportul anxietatii, fricii de moarte, expunerii la radiatii, hipotermie, accidente, stres posttraumatic

15-15.30 - pauza

15.30-17- Agrohomeopatie. Suportul remediilor homeopate in mentinerea si recuperarea unui sol nutritiv. Experienta Toyouke si Active Plant.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Abonare newsletter

Ce fel de informatii doriti sa primiti?
Please wait

Actualitate

Utilizarea traditionala a plantelor medicinale, in pericol

Utilizarea traditionala a plantelor medicinale, in pericol? Cum vrea UE sa reglementeze piata produs

Comisia Europeana vrea o reglementare mai stricta a pietei de suplimente naturiste si propune cetatenilor un chestionar prin intermediul caruia autoritatile de la Bruxelles vor sa afle cat de bine este informata populatia in legatura cu acest subiect.

Chestionarul propus de Comisia Europeana poate fi completat AICI.

Citeste tot articolul

Ce trebuie sa stim despre medicamentele homeopatice

 • medicamentul homeopatic clasic - unitar (o singura componenta) este obtinut prin diluarea si dinamizarea (potentarea) unei materii prime (vegetale, minerale, animale, etc.) si este prescris pacientului conform principiului similitudinii si in doze infinitezimale;
 • principiul similitudinii - "Similia similibus curentur" inseamna ca orice substanta, care poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda;
 • prin folosirea dozelor infinitezimale, medicamentul homeopatic nu are efecte adverse in sensul celui alopat. Se considera, in general, ca substantele isi pierd toxicitatea la cant. mai mici de 1/10.000 (CH2 sau D4) din tinctura mama - TM - si de 1/100 din cea mai mica doza utilizata in alopatie. Aceste doze sunt dozele maxime folosite in homeopatie, in general, diluarea mergând insa pâna la valori mai ridicate;

Ce trebuie sa stim despre extractele gemoterapice

 • provin din parti tinere de planta: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.
 • actioneaza profund, la nivel celular
 • detoxifica celulele blocate la anumite nivele in organism
 • actiunea lor este diferita, in multe cazuri, de cea pe care o cunoastem la partile adulte de plante (din fitoterapia traditionala)
 • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie