Sa aparam HOMEOPATIA

Dragi colegi,

De 200 de ani de cand s-au pus bazele Homeopatiei este o lupta continua impotriva ei.

Deoarece a luat o amploare prea mare si a castigat teren in preferintele de tratament ale pacientilor, lupta a devenit nemilos de agresiva.
De curand s-a lansat un proiect de lege, prin care sa se aduca modificari la Legea Medicamentului, prin inscriptionarea cu majuscule pe ambalajele medicamentelor homeopatice: "PRODUS FARA EFECTE ASUPRA SANATATII".

Noi am luat atitudine la Senat, sustinand punctul nostru de vedere si avem sustinere din partea multor foruri oficiale care au putere decizionala, sa ne ofere sprijin si sa fie alaturi de noi.
Va trimit link-ul la petitia online ,,Salvati homeopatia din Romania''pregatit pentru toti cei care vor sa intervina, sa semneze si sa isi spuna parerea, indiferent ca sunt medici sau pacienti.

Salvați homeopatia din România!

sa aparam homeopatia

De asemenea, va rugam sa scrieti pe site-ul senatului la propunerea legislativa 225/2018 (mai jos aveti pasii pentru accesare).

Pentru postarea opiniei pe site-ul senatului:

1. se acceseaza http://www.senat.ro

2. se da click pe steagul Romaniei din dreapta

3. se cauta in coloana din stanga numarul propunerii 225/2018; coloana a doua este data limita de dezbatere, in acest caz 07.07.2018

4. in dreptul ei, pe coloana din dreapta se da click pe "trimite opinii"; opiniile trimise in acest caz sunt 200, din care procesate pentru vizualizare doar 98; ca sa iti vezi opinia trebuie sa mai astepti, sa o urmaresti

Propunerea legislativa de care vorbim se afla pe site-ul Senatului Romaniei :
https://www.senat.ro/LegiProiect.aspx

Textul propunerii propriu-zis este aici :

https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18b225FG.pdf

Nu o faceti cu ura sau cu revolta, ca sa nu coboram in vibratia joasa a acestui atac, faceti totul cu incredere si optimism ca Adevarul nu poate fi distrus niciodata.

Cu toata stima si dragul,
dr. Simona Nitu

 

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie