Compendiu de gemoterapie clinica

Comenzi telefonice: 0736 885 282
Comenzi pe email: gemoterapie@yahoo.com


Pret:
80,00 lei
Description

Fernando PiteraFernando Piterà, medic italian, trăieşte şi munceşte în Genova, unde îşi desfăşoară activitatea de medic homeopat şi fitoterapeut. Este docent în homeopatie, fitoterapie şi bioterapie,un iubitor al botanicii, etnomedicinii şi istoriei medicinii. Cunoscător profund al operelor lui Pol Henry, este practician, dar şi cercetător în domeniul gemoterapiei.

A reunit şi actualizat tot materialul ştiinţific din domeniul gemoterapiei, aducându- şi un aport personal la experimentarea şi dezvoltarea gemoterapiei. Lucrarea sa, COMPENDIU DE GEMOTERAPIE CLINICǍ  are aproape 300 de indici bibliografici. Prezintă o bază teoretică deosebit de valoroasă, prin care fundamentează mecanisme de acţiune prin experimentări „in vitro”şi „in vivo”.  

Această lucrare a dr. Piterà , procurată din Italia la iniţiaţiva specialiştilor firmei Plantextrakt, a fost tradusă în limba română în anul 2003 de către dr. Sorina Soescu,vicepreşedinte ARGH.

Dr. Piterà continuă să studieze ţesuturile meristematice ale unor plante care nu au fost folosite încă în acest domeniu, având o serie de produse gemoterapice în experimentare preclinică şi clinică.

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 
Cosul de cumparaturi este gol
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie