Sănătate 5D

Nr. pagini 224

Comenzi telefonice: 0736 885 282
Comenzi pe email: gemoterapie@yahoo.com


Pret:
75,00 lei
Description

Sănătate 5D a fost scrisă dintr-o nevoie personală de susținere pentru foarte multe persoane care caută răspunsuri la întrebări privind sănătatea lor. Ea este un dar pentru cei deschiși și dispuși să treacă dincolo de informațiile oficiale. Darul cel mai mare al prezentei cărți nu îl reprezintă rețetele sau sfaturile, ci ideea generală că puterea de refacere și de însănătoșire îi aparține corpului fizic și stă la îndemâna oricui.

În fiecare dintre noi este o comoară de cunoaștere, informație și energie. Încuiată și codată. Sănătate 5D vă prezintă o parte din decodare, în termeni simpli și accesibili. În acest volum sunt prezentate concepte legate de dietă, detoxifiere, detașare, decizie și deschidere

Conceptul de sănătate 5D include descrierea a cinci niveluri de echilibru în timpul vieții pe Pământ, care ne asigură menținerea corpului fizic într-o stare bună de sănătate și permite energiei care locuiește corpul fizic – numită de multe tradiții de cunoaștere forță vitală sau corp energetic, suflet sau spirit, prana sau qi – să experimenteze diferite trăiri și să aibă o evoluție continuă.

Sănătatea 5D este doar o altă poartă către vindecare, dintre multele porți posibile. Decizia folosirii informației din carte aparține în întregime cititorului, iar rezultatele sale vor fi în direcția fluxului natural al Universului – care este armonie, echilibru, curgere și evoluție. Indiferent de aspectul aparent pe care îl pot avea, la un anumit moment al procesului.

Autor: Dr. Sorina Soescu
Editura: Aska
An apariție: 2023
Ediție: a II-a
Pagini: 224
Tip copertă: Softcover (necartonată)
Format: 23.5 x 16.5 x 1.2 cm
ISBN: 978-606-95662-2-0
Colecție: Dr. Sorina Soescu.

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie