Niveluri de sănătate

Nr. pagini 339

Pret:
90,00 lei
Description

Cartea "Niveluri de sănătate", scrisă de Prof. George Vithoulkas si Erik van Woensel, reprezintă o  contribuţie cu totul originală pentru medicină în general şi homeopatie în particular. Cunoscând o metodă cu ajutorul căreia se poate aprecia dacă un pacient aflat sub tratament homeopat sau altfel de tratament, evoluează pozitiv sau dimpotrivă, practicianul va avea  posibilitatea să evalueze cazul şi să facă un prognostic mai exact.

Subiectul nivelurilor de sănătate a fost menţionat pe scurt într-una din cele mai importante lucrări ale lui  George Vithoulkas ,,Ştiinţa homeopatiei”, scrisă în 1977. După 50 de ani de practică homeopată, experienţă , observaţie atentă şi detaliată , George Vithoulkas ne înfăţişează azi o teorie bine pusă la punct şi modul în care aceasta poate fi aplicată în practica de zi cu zi.

În dezvoltarea conceptului nivelurilor de sănătate, autorul dezbate detaliat toate reacţiile posibile ale mecanismului de apărare din timpul tratamentului homeopat, semnificaţia acestor reacţii şi elaborează parametri cu ajutorul cărora se poate stabili căruia dintre cele doisprezece niveluri de sănătate aparţine fiecare pacient.

A doua parte, ,,Studii de caz”, scrisă de Erik van Woensel, priveşte mai ales aplicabilitatea ei practică în homeopatie. În acest capitol se face analiza aprofundată a unor cazuri cu grade diferite de dificultate. Autorul descrie pas cu pas cum se face analiza de caz şi cum se aplică principiile nivelurilor de sănătate în practica homeopată.

Președinte AMH,
Dr. Ofelia Lugojan-Ghenciu

Recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 
Cosul de cumparaturi este gol
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie