Dr. Sorina Soescu

dr_sorina_soescu_1Dr. Sorina Soescu este absolventă a Facultăţii de Medicină Iaşi- promoţia1992.

În perioada 1994 - 1996 se specializează în homeopatie, urmând cursurile organizate la Bucureşti de către Societatea Română de Homeopatie, iar din anul 1998 - devine Membru al Facultăţii de Homeopatie din Londra (MFHom). Este fondatoarea Fundaţiei Creştine de Homeopatie SIMILE din Constanţa (1997), în cadrul căreia funcţionează cabinete de consultaţii medicale, editura fundaţiei şi unde sunt organizate cursuri şi alte evenimente de popularizare a homeopatiei. Se specializează în continuare în homeopatie (curs homeopatie, Alonissos, Grecia,dr_sorina_soescu_2 prof. George Vithoulkas, Bombay, India, cu prof. Rajan Sankaran), medicină Tradiţională Chineză şi Acupunctură în 2003 - 2004 (obţinerea competenţei în 2005), api-fitoterapie medicală (2004 - 2005 - curs de specializare finalizat prin obţinerea competenţei), specializare în psihologie medicală (aprilie 2005). Are studii în managementul sanitar realizate la Boston, USA (1998), Ascona, Elveţia (1998), Bonn, Germania (1999, 2002), Washington, USA (2000), Billens, Elveţia (1999, 2000), Cracovia, Polonia (2003).

Din anul 2007 devine formator acreditat de Ministerul Sănătăţii pe domeniile homeopatie şi api-fitoterapie şi continuă să fie lector homeopatie, api-fitoterapie, răspunzând anual la invitaţii pentru susţinerea de cursuri şi simpozioane în marile oraşe ale ţării. În anul 2010 urmează un Curs terapeut CEASE, terapia autismului şi susţine, ca lector al Şcolii de gemoterapie din Anglia, un seminar de gemoterapie la Tokyo, Japonia. Pentru anul 2011 are planificat un seminar de gemoterapie pe care îl va susţine în Austria, la Viena.

În prezent, îşi desfăşoară activitatea în cadrul Fundaţiei de Homeopatie SIMILE Constanţa (consultaţii medicale). Desfăşoară o amplă activitate de traducere şi editare de cărţi de popularizare a homeopatiei, gemoterapiei şi a altor ramuri ale medicinii complementare şi alternative. În domeniul gemoterapiei face muncă de pionierat, traducând cea mai completă lucrare din acest domeniu, COMPENDIU DE GEMOTERAPIE CLINICĂ, a dr. Fernando Pitera (2003). Este lector al cursului de gemoterapie şi organizatoarea atelierelor de gemoterapie clinică ce se desfăşoară lunar la Constanţa.

O puteţi contacta la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie