Lectorii ARGH

Dr. Simona Niţu

dr_simona_nitu_1Absolventă a Facultăţii de Medicină din Cluj-Napoca, secţia Pediatrie - promoţia 1984,

Dr. Didi Surcel

Dr Didi SurcelAbsolventa a Facultatii de Medicina Generala Cluj, este medic specialist de laborator clinic din 1973, lucrând în principal în domeniul imunologiei, hematologiei si citologiei. Din 1979 este cercetator stiintific principal în Institutul de Sanatate Publica Cluj, parcurgând toate gradele pâna la CPI.

Dr. Sorina Soescu

dr_sorina_soescu_1Dr. Sorina Soescu este absolventă a Facultăţii de Medicină Iaşi- promoţia1992.

Dr. Silvia Ignat

dr_silvia_ignat_1Acesta este crezul d-nei dr.Silvia Ignat: "Homeopatia reprezintă pentru mine o metodă minunată de tratament, pentru că pot aplica principalul principiu al medicinei: "Primun non nocere"

Dr. Ofelia Lugojan-Ghenciu

dr_ofelia_lugojan_ghenciu_1Dr. Ofelia Lugojan-Ghenciu este medic primar pediatru şi de medicină a familiei, specializată din 1994 ca medic homeopat.

Dr. Adrian Alecu

dr_adrian_alecu_1Dr.Adrian Alecu şi-a început activitatea universitară din 1998, actualmente fiind asistent universitar la catedra de medicină internă UMF Târgu -Mureş.

Dr. Cezarina-Mariana Matei

Dr. Cezarina-Mariana MateiAbsolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul "UMF Carol Davila Bucuresti" in anul 2005

Medic specialist Medicina de Familie din 2010.

Dr. Ciumasu-Rimbu Malina

Dr. Malina CiumasuSunt medic specialist medicina muncii, medic homeopat, doctorand endocrinologie

Specializari: Academia internationala de homeopatie G.Vitoulkas Alonisos finalizata in 2008, Terapie florala Bach 2010, Competenta in homeopatie 2009,

Dr. Orodan Mihaela

dr_orodan_mihaelaDr.Orodan Mihaela este absolventă a Facultăţii de Medicină Timişoara-promoţia 1988.

Dr. Lorelai Cobzariu

Dr. Lorelai CobzariuMedic primar pediatru, medic homeopat

Dr. Lorelai Cobzariu este absolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul UMF "Carol Davila" Bucuresti - promotia 1993.

Dr. med. Luminiţa-Natalia Sârcă

dr_med_luminita_natalia_sarca_1Dr. Luminiţa Sârcă este absolventă a Facultăţii de Medicină Bucureşti - promoţia 1979. În perioada 1982-1985 lucrează ca medic secundar, medicină internă la Spitalul Alexandru Sahia,

Dr. Zsuzsanna Erika Giurgiuman

dr_zsuzsanna_erika_giurgiumanAbsolventă a Facultăţii de Medicină din Cluj-Napoca, d-na dr. Zsuzsanna Erika Giurgiuman este medic primar medicină de familie în Cluj-Napoca.

Dr. Mihaela Dana Şelaru

Dr. Mihaela Dana ŞelaruMihaela Dana Şelaru este absolventă a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa - promoţia 1997.

Dr. Maria Toma

Maria TomaMaria Toma - medic veterinar, absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti.

farm. Carmen Ponoran

farm_carmen_ponoran_1Carmen Ponoran este farmacist specialist cu competenţă în homeopatie din 1992, formator în domeniul homeopatiei, acreditat de Ministerul Sănătăţii.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie