Dr. Ofelia Lugojan-Ghenciu

dr_ofelia_lugojan_ghenciu_1Dr. Ofelia Lugojan-Ghenciu este medic primar pediatru şi de medicină a familiei, specializată din 1994 ca medic homeopat.

Din 1997 este lector formator homeopatie, acreditat de Ministerul Sănătăţii. Este organizatoarea cursurilor de homeopatie care se desfaşoară în Timişoara, vicepreşedinte al Societăţii Române de Homeopatie şi preşedinte al Asociaţiei Medicale de Homeopatie. Din anul 2000 este şi formator în psihopedagogie medicală, iar din 2002 asistent asociat al Facultăţii de Farmacie din Timişoara, unde predă Homeopatie farmacologică. Practică homeopatia într-un cabinet privat, unde de multe ori îmbină abordarea homeopată cu folosirea extractelor gemoterapice.dr_ofelia_lugojan_ghenciu_2 Din anul 2006 devine lector al cursurilor de gemoterapie, organizând ulterior atelierele lunare de gemoterapie de la Timişoara, la care participă în fiecare lună peste 60 de medici.

O puteţi contacta la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie