Dr. Lorelai Cobzariu

Dr. Lorelai CobzariuMedic primar pediatru, medic homeopat

Dr. Lorelai Cobzariu este absolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul UMF "Carol Davila" Bucuresti - promotia 1993.

In timpul rezidentiatului in pediatrie (Constanta) incepe pregatirea in homeopatie, absolvind in 2002 cursul de homeopatie CEDH Boiron si in 2004 obtinand competenta in homeopatie.

In 2005 devine medic specialist pediatru si lucreaza la  Spitalul Judetean Tulcea in sectia pediatrie.

Devine interesata de gemoterapie dupa ce, la Al XX-lea Congres National de Homeopatie (Bucuresti, 2005) audiaza o lucrare pe care dna Dr. Simona Nitu o sustine pe aceasta tema.

Din 2006 participa la simpozioanele de gemoterapie prezentate de dna.Dr. Sorina Soescu  la Constanta.

In 2007 participa la Salzburg la un seminar de "Medicina Adolescentului".

In 2008 participa la Cursul de Gemoterapie organizat la Constanta. Din acest an isi continua activitatea in Tulcea  exclusiv la cabinet practicand homeopatia, gemoterapia si bineinteles, pediatria.

Dornica de a invata dar si de a impartasi din experienta sa participa la atelierele lunare de gemoterapie in Constanta.

In 2010 devine medic primar pediatru.

In anul 2011 este numita lector al Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie si incepe sa sustina prezentari pe teme de gemoterapie medicilor si farmacistilor din Tulcea.

Nutreste convingerea ca viitorul este al medicinei integrative in care gemoterapia si  homeopatia vor straluci pe masura valorii lor incontestabile.

O puteti contacta la telefon: 0722 454 332 sau pe e-mail:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie