Dr. Silvia Ignat

dr_silvia_ignat_1Acesta este crezul d-nei dr.Silvia Ignat: "Homeopatia reprezintă pentru mine o metodă minunată de tratament, pentru că pot aplica principalul principiu al medicinei: "Primun non nocere"

. Remediile homeopate nu au reacţii secundare sau contraindicaţii. Homeopatia nu înseamnă excluderea tratamentului alopat sau al celui chirurgical în urgenţe, când viaţa pacientului este în pericol".

Are competenţă în acupunctură din 1996, iar din 2002 practică acupunctura SU JOK. Din anul 2010 practică şi terapia florala Bach. Are competenţă în homeopatie din 1997şi este lector formator homeopatie acreditat de Ministerul Sănătăţii din anul 2003. A urmat cursurile de homeopatie ale Academiei de Homeopatie Clasică George Vithoulkas şi este membru în comitetul director al Societăţii Române de Homeopatie (SRH).

Practică gemoterapia de peste 10 ani şi din anul 2009 este lector de gemoterapie şi unul dintre vicepreşedinţii Asociaţiei Române de Gemoterapie şi Homeopatie, organizatoarea atelierelor de gemoterapie de la Iaşi şi Bacău.

O puteţi contacta la adresa de e- mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie