Dr. Mihaela Dana Şelaru

Dr. Mihaela Dana ŞelaruMihaela Dana Şelaru este absolventă a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa - promoţia 1997.

În perioada 2000 - 2002 este lector în cadrul programului "Educaţia pentru Sănătate, Factor de Echilibru în Evoluţia Copilului" organizat şi sponsorizat de World Vision International.

În anul 2001 obţine competenţa în Acupunctură, în 2004 competenţa în Apifitoterapie şi în Medicină de Întreprindere, iar în 2005 competenţa în Homeopatie. În anul 2006 urmează un masterat în Management Sanitar, iar în 2007obţine gradul de medic specialist Medicină de familie/Medicină generală.

Urmează apoi în anul 2009 un curs de Iridiologie, de diagnostic facial şi săruri Schussler la Institutul de Medicină Alternativă “Paracelsus” din Passau (Germania), iar în 2010 cursul postuniversitar internaţional de perfecţionare în Oxigeno-Ozonoterapie.

Practică gemoterapia din anul 2005, iar în anul 2006 urmează şi cursul de gemoterapie organizat la Constanţa. Din anul 2010 devine lector al Asociaţiei Române de Gemoterapie şi Homeopatie, realizând prezentări împreună cu d-na dr.Sorina Soescu, în cadrul atelierelor de gemoterapie de la Constanţa.

O puteţi contacta la adresa de e- mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie