Dr. Orodan Mihaela

dr_orodan_mihaelaDr.Orodan Mihaela este absolventă a Facultăţii de Medicină Timişoara-promoţia 1988.

În perioada 1993-1996 se specializează în medicină de urgenţă,urmând ca din anul 1997 să devină medic specialist în cadrul Unităţii de primire urgenţe Arad - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde profesează şi în prezent. În anul 2002 câştigă o bursă de un an de zile în Taiwan - Taichong, unde îşi însuşeşte primele noţiuni de apifitoterapie şi apipunctură.

Începând cu anul 2002 se specializează în apifitoterapie (obţinerea competenţei în 2003), acupunctură 2003-2004 (obţinerea competenţei in 2008), homeopatie (obţinerea competenţei în 2009), ecografie generală (obţinerea competenţei în 2008), neuroanatomie-neuroelectrofiziologie şi biofeedback (obţinerea competenţei în 2005 respectiv 2011).

Din anul 2003 devine medic consultant pe probleme de fito- şi apiterapie în cadrul Cabinetului Apimedica Arad, ulterior practicând şi acupunctură. În anul 2007 participă la un curs de formare în acupunctură şi fitoterapie chineză în cadrul Clinicii de recuperare neurologică pentru copii cu handicap neuro-motor - Taiyuan, China, iar în anul 2009 participă la un curs de acupunctură pe probleme de diabetologie la Clinica de diabet din Taiyuan - China a prof. Dr.Zang.

Începând cu anul 2009 devine asistent universitar la catedra de terapii complementare din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Arad şi doctorand cu ucrarea "GEMOTERAPIA ÎN AFECŢIUNILE APARATULUI RESPIRATOR" - îndrumător prof. dr. Viorica Istudor - Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davilla - Bucureşti. Participă cu lucrări la numeroase congrese din ţară şi străinătate (Germania, Franţa, Italia, Letonia).

Este lector al ARGH din 2011.

O puteţi contacta la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie