a XI-a CONFERINŢĂ NAŢIONALĂ DE GEMOTERAPIE CU LARGĂ PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ

conferinta ARGH 2023

logo ARGH cu diacritice 01 1

CLUJ-NAPOCA, 20-22 octombrie 2023
GRAND HOTEL NAPOCA

TEMACONFERINȚEI:

GEMOTERAPIA IN CONTEXTUL ACTUAL AL STĂRII DE SĂNĂTATE

INVITAȚI SPECIALI DIN ITALIA, JAPONIA, BELGIA ȘI S.U.A

Membri de onoare ai ARGH:
Dr. FERNANDO PITERÀ DI CLIMA - Italia
Dr. TORAKO YUI
- Japonia
Pentru prima dată la un eveniment al ARGH:
Dr. PHILIPPE ANDRIANNE – Belgia
Dr. ROBIN DIPASQUALE – S.U.A.
Dr. Kamyar Hedayat – S.U.A.

INVITAȚI SPECIALI DIN ROMÂNIA

Dr. DIDI SURCEL – membru de onoare ARGH
Prof. Hab. Dr. ANCA HERMENEAN
Prof. Dr. ENDRE MÁTHÉ
Conf. Hab. Dr. DANIELA HANGANU
Conf. Dr. VIOLETA TURCUȘ

Sponsor principal
logo plx.min

 

Stimați colegi, medici și farmaciști iubitori ai gemoterapiei,

Ne bucurăm să anunțăm revenirea în acest an a conferinței noastre de gemoterapie, cu invitați deosebiți, pasionați de gemoterapie, din întreaga lume, precum și din mediul academic românesc.

Câteva cuvinte despre invitații speciali ai conferinței:

 • Pitera

  Dr. FERNANDO PITERÀ DI CLIMA este profesorul nostru, prezent la toate conferințele ARGH! Continuator al operei dr. Pol Henry, părintele gemoterapiei, din lucrările de gemoterapie ale dr.Piterà am învățat și învățăm în continuare, încercând ca prin asociația noastră să transmitem mai departe această învățătură prețioasă.

 • Torako Yui

  Dr. TORAKO YUI este președinte de Onoare al Societății Medicale Regale Japoneze de Homeopatie, Director al Colegiului Holistic Nipon de Homeopatie, membru de onoare al ARGH, autoare a numeroase cărți și articole de homeopatie, fitoterapie, terapie florală și gemoterapie japoneză.

 • Adrianne

  Dr. PHILIPPE ANDRIANNE este continuator al lucrărilor dr.Max Tétau, inițiatorul gemoterapiei miasmatice, Președinte al Asociației Internaționale de Gemoterapie, al Societății europene de plante medicinale, autor al lucrării „Treatise on gemmotherapy”, profesor de gemoterapie știintifică în lumea francofonă.

 • Robin Dipasquale

  Dr. ROBIN DIPASQUALE este șef al catedrei „Botanical medicine –phytotherapy”, Bastyr University Seattle, profesor de gemoterapie în SUA de peste 15 ani, doctor în naturopatie, fitoterapeut, homeopat.

 • Kamyar Hedayat

  Dr. Kamyar Hedayat - este cercetător și co-fondator la Numa Health International și Systems Biology Research Group, cu o impresionantă activitate publicistică științifică și educațională, mai ales în domeniul Endobiogeniei- un model matematic de aplicare a fiziologiei complexe integrative. Prin studiul endobiogeniei aflăm printre altele make-upul neuroendocrin din spatele unui răspuns eficient de adaptare la stresori și ce remedii gemoterapice sunt utile pentru a rezolva disfuncțiile din spatele maladaptării.

 • Didi Surcel

  Dr. DIDI SURCEL este cercetător științific principal în domeniul imunologie - citologie, personalitate medicală apreciată și respectată în țară și străinătate, ce a adus un plus de cunoștințe științifice legate de modul de acțiune al extractelor gemoterapice, atât prin cercetări de înaltă valoare, precum și pe baze teoretice.

 • Anca Hermenean

  Prof. Dr. ANCA HERMENEAN este prorector științific al Univeristății de Vest „Vasile Goldiș” din Arad (UVVG), specializată în histologie,împreună cu o echipă de cercetători de la Universitate a demarat studii in vivo a mai multor extracte gemoterapice, evidențiind pe animale de laborator efectul acestora în procese inflamatorii.

 • Endre Mathe

  Prof. Dr. Endre MÁTHÉ este profesor de Genetică la UVVG din Arad și la Universitatea din Debrecen, Ungaria - un genetician de renume, care în ultimii 5 ani studiază efectul unor extracte gemoterapice asupra modului de expresie al diferitelor gene implicate în inflamație sau în alte patologii.


 • Daniela Hanganu

  Conf. Hab. Dr. DANIELA HANGANU este profesor de Farmacognozie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca și a fost printre primele persoane din mediul academic care a început studiul farmacognostic al extractelor gemoterapice, atât sub aspect fitochimic, cât și prin corelarea compoziției cu potențiale efecte biologice.

 • Violeta Turcus

  Conf. Dr. VIOLETA TURCUȘ este profesor de Botanică la UVVG din Arad, o cercetătoare care cu pasiune ne destăinuie misterele mugurilor prin studii de microscopie optică și electronică, încercând să coreleze etapele de dezvoltare a mugurilor cu compușii activi care se pot acumula și modul în care condițiile pedoclimatice influențează această acumulare.

În cadrul conferinței veți avea ocazia să audiați și lucrările lectorilor ARGH, precum și ale altor specialiști preocupați de studiul gemoterapiei.

Vă așteptăm cu drag la Sărbătoarea Gemoterapiei,
Dr.Simona Nițu
Președinte ARGH

TAXA DE PARTICIPARE

Până pe 1 iulie:
400 lei pentru membrii ARGH și 800 lei pentru nemembri
Între 1 iulie – 1 septembrie:
500 lei pentru membrii ARGH și 1000 lei pentru nemembri
După această dată:
600 lei pentru membrii ARGH și 1200 lei pentru nemembri
Plata la fața locului:
800 lei pentru membrii ARGH și 1600 lei pentru nemembri

Taxa de participare include mapa conferinței, traducerea simultana la casca, tratația la pauzele de cafea, mesele de prânz și cina festivă.

Taxa de participare se achită în contul Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie,
Cluj-Napoca, str.Carpați nr.10, județul Cluj, C.I.F 26597817,
contul IBAN nr.RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, Banca Transilvania Cluj

OFERTĂ SPECIALĂ DE CAZARE LA GRAND HOTEL NAPOCA ****
SGL:
350 lei/noapte
DBL: 400 lei/noapte
Mic dejun și taxe incluse, parcare gratuită pentru cei care se cazează la hotel

Rezervarea se face de către participanți (în limita locurilor disponibile), DOAR pe e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., cu specificarea obligatorie a evenimentului și a perioadei de desfășurare: „CONFERINȚA DE GEMOTERAPIE – 20-22 OCTOMBRIE 2023” .

Alte informații, inclusiv programul conferinței, se vor publica pe www.gemoterapie.ro
Confirmarea înscrierii, cu transmiterea datelor pentru întocmirea facturii, vă rugăm să o faceți pe email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie