CURS DE GEMOTERAPIE LA CLUJ-NAPOCA

CURS DE GEMOTERAPIE LA CLUJ-NAPOCA

octombrie - decembrie 2019

Medici si farmacisti,
Alegeti sa va insusiti informatii corecte si complete despre gemoterapie, fie pentru propria terapie, fie pentru recomandarile celor care va solicita, participand la Cursul de Gemoterapie organizat de Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie si Laboratoarele Plantextrakt.

Gemoterapia este o noua fitoterapie, care foloseste forta vindecatoare din partile tinere de planta, sub forma de extracte gemoterapice.

Cursul de Gemoterapie pe care vi-l propunem este un curs complet, conceput de lectorii Asociatiei Romane de Gemoterapie, medici cu o indelungata experienta in domeniul gemoterapiei si cuprinde aspecte teoretice si practice, utile in practica medicala curenta ( informatii grupate pe aparate si sisteme: aparat respirator, osteo-articular, digestiv, uro-genital, sistem nervos, cardiovascular, endocrin).

Participarea la Cursul de Gemoterapie va garanteaza aplicabilitatea informatiilor prezentate pe parcursul a 8 intalniri (x 4 ore), cu sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Cursul se va desfasura vinerea dupa masa (orele 16, 30 – 20,30) si sambata dimineata (orele 9,00 -13,00), in zilele de: 4-5 octombrie, 25-26 octombrie, 22-23 noiembrie si 6-7 decembrie 2019.

Cursul de Gemoterapie este rezultatul unei experiente, in acest domeniu, de peste 15 ani a unui grup de specialisti, medici si farmacisti din Romania.

4-5 octombrie
Baze stiintifice ale gemoterapiei; Aparat respirator, alergii, Aparat cutanat;
dr.Simona Nitu, dr.Didi Surcel, farm.Carmen Ponoran

25-26 octombrie
Aparat digestiv - dr.Zsuzsanna Giurgiuman; Sistem cardiovascular, sistem nervos - dr.Simona Nitu

22-23 noiembrie
Asocieri ale gemoterapiei cu sarurile Schussler - dr.Dana Selaru, dr.Simona Nitu

6-7 decembrie
Aparat uro-genital - dr.Gabriela Ion, dr.Simona Nitu; Aparat osteoarticular, sistem endocrin - dr.Ligia Georgescu

Este un pas important pe care il puteti face pentru intelegerea si utilizarea acestei terapii naturale.

Taxa de participare la curs este de 300 lei (pana pe 15 septembrie), 400 lei (dupa 15 septembrie), 500 lei (la fata locului). 

Taxa se achita in contul Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie: IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania.

Locatie: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV), Calea Manastur nr.3-5, Amfiteatrul “Regina Maria”

Accesul este gratuit pentru cei care au absolvit cursul!

Ii asteptam cu bucurie pe cei interesati sa afle cum pot alina suferintele cu o terapie naturala si lipsita de reactii adverse!

Adresa de email de contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., tel.0726 766 043

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie