Webinar - Joi, 13 mai 2021 | 17:00 - 18:00

webinar 13.05.2021 nl

Citește mai departe...

Ești medic sau student la medicină și dornic sa înveți homeopatie?

Programul eLearning de Homeopatie Clasică cu Prof. George Vithoulkas este o soluție excelentă.


Accesați link-ul:

https://elearning.vithoulkas.edu.gr/potra

  1. CURS ON LINE cu durata de 2 ani, subtitrat in limba română
  2. CURICULA COMPLETA: teorie, Materia Medica, Organon, repertorizare și cazuri practice
  3. PROFESIONALISM: cel mai inalt nivel academic de predare; cursul este predat în intregime de domnul prof. George Vithoulkas
  4. Forumul Studenților Academiei Internaționale de Homeopatie Clasică - coordonator de curs, care oferă răspuns la toate intrebările in maxim 24 ore.

Profesorul George Vithoulkas este cel mai celebru homeopat contemporan datorita rezultatelor sale. Aveti sansa sa invatati homeopatia de la zero cu un homeopat de exceptie, complet dedicat studentilor si pacientilor sai.

Prof George Vithoulkas a avut rezultate remarcabile in practica homeopatiei, iar experienta sa uriasa o trasmite celor interesati prin Programului eLearning.

Acest program complet de homeopatie clasica se desfasoara in cadrul Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică din Alonissos, alaturi de numeroase cursuri postacademice de scurta durata, destinate atat studenţilor, cat si homeopaţilor absolventi ai Academiei IHC din Alonissos.

Sustinerea activitatii ARGH

Simona NituDragi colegi, medici, farmaciști, membri ARGH sau simpatizanți,

După cum știți, Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie este asociație profesională, societate non-profit.

Pentru susținerea activităților noastre, mulți dintre dumneavoastră ne sunteți alături de ani de zile, prin plata taxei anuale de 100 lei, dar și prin completarea Formularului 230.

Acest formular prevede acum posibilitatea de a direcționa până la 3,5 % din impozitul anual, precum și o variantă suplimentară (anexa – pagina a 2-a a formularului) cu înscrierea acestei direcționări și pentru anul în curs (deci în total pe doi ani de zile).

Contribuția se poate face și în cuantum mai mic de 3,5 %, dacă se dorește direcționarea unei sume și spre altă destinație (atunci veți completa rubrica corespunzătoare cu procentul dorit). Dacă nu cunoașteți suma în lei ce reprezintă procentul dorit, nu trebuie completată rubrica respectivă.

În caseta Cod numeric personal/Număr de identificare fiscală se înscrie, după caz, CNP-ul contribuabilului sau numărul de identificare fiscală al societății comerciale, înscriindu-se cifrele cu aliniere la dreapta.

Vă trimitem atașat formularul completat cu datele ARGH și instrucțiunile de completare. Puteți să ni-l returnați, completat și semnat, în una din variante: scanat, pe email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. - sau pe poștă, la dresa ARGH (str. Carpați nr.10, Cluj-Napoca).

Noi vă mulțumim pentru ajutorul, susținerea și implicarea Dvs în activitatea pe care o desfășurăm cu și pentru Dvs și sperăm într-o revedere cât mai curând.

Cu prețuire,
Dr. Simona Nițu - președinte ARGH

Descarcă formularul

Descarcă instrucțiunile de completare

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie