Evenimentul lunii noiembrie la Bucuresti - o noua intalnire cu dr. Fernando Piterà

Va lansam INVITATIA  de a participa la CICLUL DE CONFERINTE DE GEMOTERAPIE - dr.FERNANDO PITERÀ, manifestare  care se va desfasura la Bucuresti, Hotel Caro, Sala Eminescu (Bd. Barbu Vacarescu nr.164 A, sector 2), în perioada 23-25 noiembrie 2012

fernando piteraÎl vom avea alaturi de noi pe dr. Piterà, pentru a doua oara în acest an, dupa ce în luna mai, a  raspuns invitatiei noastre de a participa la Mamaia, la lucrarile celei de a III-a Conferinte Nationale de Gemoterapie organizata de catre ARGH cu sprijinul Laboratoarelor Plantextrakt, sustinând totodata un seminar de gemoterapie de 2 zile. Cu aceasta ocazie, dr. Piterà a devenit membru de onoare al Asociatiei Române de Gemoterapie si Homeopatie.

Tematica pe care o va aborda - în mare aceeasi cu cea prezentata în luna mai - o sa v-o comunicam imediat ce o vom primi de la dr. Piterà.

compnedio di gemmoterapia clinicacompendiu de gemoterapie clinicaFernando Piterà este autorul celei mai valoroase lucrari din domeniul gemoterapiei. Medic italian, este docent în homeopatie, fitoterapie si bioterapie, un iubitor al botanicii, etnomedicinii si istoriei medicinii. Cunoscator profund al operelor dr.Pol Henry, "parintele gemoterapiei", este practician, dar si cercetator în domeniul gemoterapiei.
A reunit si actualizat tot materialul stiintific din domeniul gemoterapiei, aducându- si un aport personal la experimentarea si dezvoltarea gemoterapiei. Lucrarea sa, COMPENDIU DE GEMOTERAPIE CLINICA,  are aproape 300 de indici bibliografici.

Aceasta lucrare valoroasa a dr. Piterà, tradusa în limba româna, a devenit în România manualul în baza caruia s-a alcatuit programa cursurilor de gemoterapie desfasurate de acum în multe orase ale tarii noastre, prin care s-au instruit sute de medici si farmacisti.

TAXA manifestarii:
300 lei la efectuarea platii pâna pe 1 noiembrie 2012
400 lei dupa aceasta data
500 lei plata la fata locului

Manifestarea este sponsorizata de catre Laboratoarele Plantextrakt si este creditata EMC si EFC.

Taxa include mapa conferintei, pauze de coffe break si cate o gustare de prânz.
Se asigura traducerea simultana la casca.
Taxa se achita în contul Asociatiei Române de Gemoterapie si Homeopatie,
IBAN nr.RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, Banca Transilvania Cluj

Pentru promptitudine în organizare, va rugam sa ne transmiteti dovada efectuarii platii pe e-mail (Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.), împreuna cu urmatoarele informatii:
-    Date pentru înscriere (nume, CNP, specialitate, grad profesional, loc de munca/ localitate)
-    Date pentru intocmirea facturii (Denumire cabinet/farmacie, CUI/ CIF, Nr. Reg. Comertului, Localitate, Banca/ cont IBAN)

Va asteptam cu drag,
Dr. Simona Nitu, Presedinte ARGH

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie