Tematica lunii martie

Dr Simona NituDragi colegi,

Tematica lunii martie, asa cum a fost anuntata la inceputul anului, este:

Asocierea gemoterapiei cu Sarurile Schussler

Din multiplele posibilitati de asociere a gemoterapiei, sugerate in lucrarea „Compendiu de gemoterapie clinica” al dr.Fernando Pitera, am ales sa dezvoltam si acest subiect, abordand patologia aparatului respirator – un subiect de actualitate la inceput de primavara.

Alaturi de subiectul lunar, se vor discuta si temele propuse de dumneavoastra, care difera in fiecare locatie din tara si prezentarile de cazuri, la care va invitam, ca de obicei, sa participati, impartasind din experienta dumneavoastra.

Continua seria de prezentari a gamei de produse gemoterapice originale „Polygemma” – in aceasta luna discutandu-se despre cele 2 preparate destinate problematicii medicale specifice femeilor si barbatilor de peste 50 de ani.

Va anuntam locatiile si datele de desfasurare a atelierelor de gemoterapie din aceasta luna:

Timisoara – 15, Cluj-Napoca – 19, Targu Mures – 19, Brasov  -21, Ploiesti – 27, Constanta – 29, Bacau – 29 sau 30, Iasi – urmeaza sa stabilim data manifestarii.

Alte precizari – legate de orar si locul de desfasurare – veti primi de la colegii care se ocupa de organizarea pe fiecare zona.

Va dorim o primavara minunata si va asteptam cu drag,
Dr.Simona Nitu
Presedinte ARGH

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie