SEMINAR DE HOMEOPATIE LA IASI – 24 OCTOMBRIE 2017

Torako Yui

Torako Yui- “Miracolul japonez in miscare”

Pe 24 octombrie 2017 avem placerea sa va invitam la Iasi -  Hotel Unirea (incepand cu orele 9)– la prelegerea sustinuta de Torako Yui, presedinta Asociatiei Japoneze Regale de Homeopatie, cu tema “The Zen Homeopathy”- Homeopatia Zen.

Torako Yui  este o mare personalitate a homeopatiei moderne si un deschizator de noi cai in homeopatie: metoda tridimensionala de prescriptie homeopata, o extensie a metodei hahnemaniene sau agrohomeopatia sunt cateva dintre multiplele abordari inedite pe care homeopatia japoneza isi bazeaza sucesul terapeutic.

Proaspata absolventa a scolii engleze de homeopatie , cu cateva decenii in urma, Torako se intoarce intr-o Japonie aflata pe locul 1 in lume la consumul de farmaceutice, pesticide si vaccinuri, in care metoda invatata nu functioneaza sau functioneaza partial si este nevoita sa adapteze si sa dezvolte metoda hahnemaniana - tinand cont de poluarea mediului, de aditivii alimentari, teoriile psihologice ale copilului interior, bolile iatrogene etc  - in ce cunoastem astazi drept sistemul japonez de homeopatie . Acest sistem este o metoda genial integrata de a face homeopatie pornind de la principiul constientizarii sinelui “cine sunt eu?” si continuand cu descoperirea lumii ce ne inconjoara, constientizarea vietii, naturii si a principiilor fundamentale ale existentei umane.

Asociatia Japoneza Regala de Homeopatie detine o ferma naturala homeopata unde produce remediile pornind de la ingrijirea homeopata a plantelor, a solului, a semintelor germinative, ca un omagiu adus lui Hahnemann care nu ne invata doar o metoda de tratament ci ne ofera si sfaturi de a trai sanatos.

Expertiza lui Torako Yui se intinde pe cele mai spinoase probleme ale sanatatii publice si ale abordarii homeopate, de la sanatatea mentala, bolile iatrogene, cancer, autism si alte afectiuni comportamentale la copii, pina la expunerea la radiatii, substante chimice, pesticide etc.

De-a lungul istoriei homeopatiei japoneze, Torako Yui, cea care a adus homeopatia in Japonia, s-a implicat in gestionarea medicala a marelor dezastre umanitare : Marele Cutremur din estul Japoniei, Dezastrul nuclear de la Fukushima, Cutremurul din Sumatra-Andaman si a reprezentat o portavoce a homeopatiei puternica si determinata la toate nivelele societatii japoneze, dar si global(OMS), militand pentru o homeopatie dincolo de dogme, unde diferitele metode se completeaza reciproc, nu se exclud, contribuind fiecare la o insanatosire a individului, a societatii si a planetei.

Taxa de seminar: (in contul ARGH-Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie RO64BTRL01301205R58943XX)
400 lei pana la 1oct, 500 lei dupa aceasta data, 600 lei la fata locului
Inscrieri pe Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Seminarul nu ofera puncte EMC

Oferta de cazare la Hotel Unirea**** - camere single 209 lei/noapte; camere duble 257 lei/noapte

Program seminar - 24.10.2017

9-10.30 Homeopatie Zen- principii generale, avantaje, tinte terapeutice

10.30-11.00 - coffee break

11-12.30 Experienta japoneza in homeoprofilaxie, discutii vis a vis de nosodele utilizate ca suport profilactic si curativ, saruri Schussler utilizate in homeoprofilaxie, studii de caz

12.30-13.30 - pauza de masa

13.30-15,00 -Suportul homeopat in urgente si medicina dezastrelor. Experienta Fukushima. Remedii homeopate in suportul anxietatii, fricii de moarte, expunerii la radiatii, hipotermie, accidente, stres posttraumatic

15,00-15.30 - coffee break

15.30 - 17,30 Agrohomeopatie. Suportul remediilor homeopate in mentinerea si recuperarea unui sol nutritiv. Experienta Toyouke si Active Plant.

 

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie