Ganduri la inceput de primavara

Ganduri la inceput de primavara

Desi primavara  nu vrea inca sa se manifeste in toata  forta ei, asociatia noastra, care foloseste forta mugurilor este in plina activitate.

Inceputa din ianuarie, departe de tara noastra, in Tara Soarelui Rasare, de catre d-na dr.Malina Ciumasu Rimbu, prin participarea la Congresul Asociatiei Medicale Japoneze de Homeopatie, cu sustinerea unui curs de Gemoterapie miasmatica, activitatea noastra a continuat in tara cu Atelierele de gemoterapie, dar si cu demararea a 2 Cursuri de Gemoterapie: primul in Brasov –cu 58 de cursanti, al 2- lea curs in Oradea, cu peste 60 de cursanti – medici, farmacisti, asistenti de farmacie.

La ambele cursuri am avut bucuria de a intalni colegi extrem de interesati despre acest concept terapeutic, unii venind pentru prima oara in contact cu aceste informatii, altii participand chiar pentru a doua oara la curs pentru a-si reimprospata cunostintele sau pur si simplu pentru a reintra  in atmosfera creata de energia cursului - atmosfera data de entuziasmul, interesul, deschiderea sufletului si a mintii spre o alfel de cunoastere.

Atentia a fost maxima pana in ultima clipa de prezentare a informatiilor, intrebarile indraznete, inteligente, de bun simt, demonstrand interesul pentru acuratetea informatiei, dorinta de intelegere.

Toate acestea ne obliga pe noi lectorii si organizatorii sa gasim in noi mereu disponibilitatea fizica, dar mai ales sufleteasca, pentru ca tot ceea ce pregatim sau ceea ce transmitem sa fie de inalta pregatire teoretica. Si pentru ca Gemoterapia este un tratament “viu”, in continua schimbare, suntem atenti ca tot ceea ce am acumulat nou ca baza teoretica stiintifica, observatiile clinice si studiile de caz, acumulate de-a lungul anilor, reusite si nereusite, sa la facem cunoscute in permanenta, facand cursul nostru viu si niciodata prezentat in acelasi mod.

Singurul lucru care ramane constant in prezentarile noastre este dragostea nesfarsita si respectul pe care il avem pentru aceasta abordare a tratamentului in cabinetele noasrte, dragostea si respectul pentru pacientii nostri, dragostea si respectul pentru colegii nostri in fata carora vorbim cu  responsabilitate despre ceea ce poate oferi spre vindecare GEMOTERAPIA.

Cu drag, mereu,
Dr. Simona Nitu

You have no rights to post comments

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie