Refacerea imunității cu claritate, curaj, creativitate și asumare

Seminar de gemoterapie Lauren Hubele si Sorina Soescu

Seminar de gemoterapie, Lauren Hubele și Sorina Soescu

Cluj-Napoca, 21-22 iunie 2019
USAMV - Sala de conferințe – Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate
Orar de desfășurare: 21.06 – orele 14,00 – 20,00; 22.06 – orele 9,00 - 14,00

O întâlnire de două zile cu Lauren Hubele (SUA) și dr. Sorina Soescu (Constanța) despre gemoterapie și nu numai.

A sosit timpul să ne vindecăm pe noi înșine și să fim o lumină de ghidare pentru alții.
Fiți alături de noi timp de două zile la o întâlnire experiențială despre ceea ce înseamnă o refacere, atât a sănătății fizice, cât și a sănătății emoționale.

Vom câștiga claritate cu privire la credințele noastre despre vindecare și sănătate;
Vom descoperi curajul pe care îl avem în fiecare dintre noi;
Vom explora modalități creative de a face schimbările necesare;
Și ne vom asuma un mod nou de a exista.

Este util să trăiți și să experimentați procesul voi înșivă, pentru a putea ulterior să-l transferați familiei și pacienților voștri.

Despre lectori:

Lauren HubeleLauren Hubele este educator pentru sănătatea familiei, locuiește în San Marcos, Texas și desfășoară o activitate vastă, cu clienți din întreaga lume (SUA, Europa și Australia).
A reușit să proiecteze un model de succes pentru rezolvarea problemelor acute și cronice prin folosirea gemoterapiei, homeopatiei și dietei pe bază de plante pentru bebeluși, copii mici și adolescenți, cât și pentru părinții lor.

Este autoarea seriei Gemoterapie pentru toți, care cuprinde în prezent 3 volume (primele două traduse în limba română de dr. Sorina Soescu):

  • O introducere în îngrijirile din stări acute,
  • Susținerea imunității la bebeluși și copii mici,
  • Calea spre refacerea imunității (în curs de traducere în limba română).

A crescut trei copii sănătoși cu o dietă pe bază de plante și medicină naturală, iar pasiunea ei o reprezintă împuternicirea familiilor de a se îngriji folosind puterea plantelor.


Sorina SoescuDr. Sorina Soescu este medic homeopat, fitoterapeut și medic primar de sănătate publică. Are o carieră de aproape 30 de ani de educație pentru sănătate (25 de cărți scrise, cărți traduse din limba engleză și italiană, numeroase articole în reviste medicale și de popularizare, organizator și lector în seminarii, conferințe, întâlniri medicale în țară și internațional).

Este pasionată de înțelegerea corpului uman și a puterilor acestuia, precum și de împuternicirea oamenilor și familiilor prin reîntoarcerea la simplitatea Naturii, a plantelor și legilor evidente ale lumii.

A făcut o echipă bună cu Lauren de la prima lor întâlnire de acum 6 ani și continuă colaborarea cu ea și cu echipa ARGH / Plantextrakt, pentru că simte că mesajul transmis are un impact important în rândul oamenilor și terapeuților.

Taxa de participare: 200 lei - se achită în contul Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie: Cluj-Napoca, str.Carpați nr.10, județul Cluj, C.I.F 26597817, contul IBAN nr.RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, Banca Transilvania Cluj.

Informații suplimentare - pe site-ul www.gemoterapie.ro. și la tel: 0736 885 282.

Sponsor: Laboratoarele Plantextrakt

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie