ALĂTURI DE ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE GEMOTERAPIE ȘI HOMEOPATIE

Simona NituDragi colegi, medici, farmaciști, membri ARGH sau simpatizanți,

Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie este asociație profesională, societate non-profit.

Pentru susținerea activităților noastre, vă solicităm completarea Formularului 230.

Acest formular prevede posibilitatea de a direcționa până la 3,5 % din impozitul anual, precum și o varianta suplimentară (anexa – pagina a 2-a a formularului) cu înscrierea acestei direcționări și pentru anul în curs (deci în total pe doi ani de zile).

Contribuția se poate face și în cuantum mai mic de 3,5 %, dacă se dorește direcționarea unei sume și spre altă destinație (atunci veți completa rubrica corespunzătoare cu procentul dorit). Dacă nu cunoașteți suma în lei ce reprezintă procentul dorit, nu trebuie completată rubrica respectivă.

În caseta Cod numeric personal/Număr de identificare fiscală se înscrie, după caz, CNP-ul contribuabilului sau numărul de identificare fiscală al societății comerciale, înscriindu-se cifrele cu aliniere la dreapta.

Vă trimitem atașat formularul completat cu datele ARGH și instrucțiunile de completare. Puteți să îl trimiteți direct la ANAF sau să ni-l returnați, completat și semnat, în una din variante: scanat, pe email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. - sau pe poștă, la dresa ARGH (str. Carpați nr.10, Cluj-Napoca).

Vă mulțumim pentru ajutorul, susținerea și implicarea Dvs în activitatea pe care o desfășurăm cu și pentru Dvs și sperăm într-o revedere cât mai curând.

Cu prețuire,
Dr. Simona Nițu - președinte ARGH

Descarcă formularul

Descarcă anexa 2

Descarcă instrucțiunile de completare

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie