A III-a CONFERINTA NATIONALA DE GEMOTERAPIE CU PARTICIPARE INTERNATIONALA - Mai 2012

Prezentarea invitatilor speciali din Italia si Marea Britanie

Fernando PiteràFernando Piterà, medic italian, traieste si munceste in Genova, unde isi desfasoara activitatea de medic homeopat si fitoterapeut. Este docent in homeopatie, fitoterapie si bioterapie, un iubitor al botanicii, etnomedicinii si istoriei medicinii. Cunoscator profund al operelor lui Pol Henry, este practician, dar si cercetator in domeniul gemoterapiei.
A reunit si actualizat tot materialul stiintific din domeniul gemoterapiei, aducandu-si un aport personal la experimentarea si dezvoltarea gemoterapiei. Lucrarea sa, COMPENDIU DE GEMOTERAPIE CLINICA  are aproape 300 de indici bibliografici. Prezinta o baza teoretica deosebit de valoroasa, prin care fundamenteaza mecanisme de actiune prin experimentari "in vitro"si "in vivo".

compendio-di-gemmoterapia-clinicacompendiu de gemoterapie clinicaAceasta lucrare valoroasa a dr. Piterà, procurata din Italia la initiativa specialistilor firmei Plantextrakt, a fost tradusa in limba romana in anul 2003 de catre dr. Sorina Soescu,vicepresedinte ARGH.
Dr. Piterà continua sa studieze tesuturile meristematice ale unor plante care nu au fost folosite inca in acest domeniu, avand o serie de produse gemoterapice in experimentare preclinica si clinica.Nick ChurchillNick Churchill are o experienta de peste 15 ani in homeopatie si peste 10 ani in gemoterapie. In prezent, lucreaza in Bath ca homeopat si este directorul unei Scoli online de gemoterapie, unde are studenti din toata lumea. A predat homeopatie de peste 10 ani in Anglia, America, Cehia si mai nou in Japonia si este directorul Scolii Internationale de Homeopatie din Londra. Mugurii l-au ales pe el ca ambasador, fiind un Maestru al comunicarii. A raspuns de fiecare data cu placere invitatiei de a participa la conferintele noastre de gemoterapie, in 2011 devenind membru de onoare al Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie.

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie