Cazare Hotel Best Western Savoy

Hotel Best Western Savoy - MamaiaHotelul Best Western Savoy este una dintre cele mai reprezentative unitati de cazare ale statiunii Mamaia si chiar ale litoralului romanesc.

Situat in partea nordica a statiunii, amplasat direct pe plaja, hotelul ofera turistilor veniti aici pentru petrecerea concediului sau in interes de afaceri o gama variata de servicii, la o calitate ireposabila.

Best Western Hotel Savoy este afiliat lantului international Best Western International si este amplasat direct pe plaja in partea de nord a statiunii Mamaia, incadrat de Hotel Selena, Hotel Lido si de Hotel Ambasador. Best Western Hotel Savoy se afla la o distanta de 30 km de Aeroportul Mihail Kogalniceanu si la doar 5,5 km de Constanta.

Hotel Best Western Savoy - MamaiaBest Western Savoy Hotel permite accesul cu animale de companie, numai pe baza prezentarii la receptie a certificatului veterinar, taxa pentru fiecare animal fiind de 19 Euro / zi.

Capacitate de cazare: 131 spatii de cazare dispuse pe 8 nivele, toate cu vedere la mare:

 • 54 Duble standard cu pat matrimonial
 • 44 de Duble standard cu doua paturi separate
 • 17 Duble DeLuxe cu pat matrimonial si o canapea extensibila
 • 16 apartamente compuse cu living cu canapea extensibila si chicineta, dormitor cu pat matrimonial, impartite in urmatoarele categorii:
  • 8 Junior Suite
  • 4 Senior Suite cu Jacuzzi
  • 2 Executive Suite situate la etajele 7 si 8 cu un living foarte spatios cu birou, jacuzii
  • 2 Matrimonial Suite situate la etajele 5 si 6 cu un living foarte spatios cu birou, Jacuzzi si terasa

50% din structura de cazare reprezinta camere pentru nefumatori

Hotel Best Western Savoy - MamaiaToate camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit, data port, TV color, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, paturi suplimentare disponibile, balcoane largi cu vedere la mare.

Va asteptam la evenimentele Asociatiei Române de Gemoterapie din perioada 16-19 mai 2012

Taxe cazare:
Camera dubla 175 lei ( mic dejun inclus)
Camera single 150 de lei ( mic dejun inclus).

Reducere de 20% pentru inscrierile pina in 31.03.2012, cu plata integrala a pachetului de cazare (nereturnabil in caza de anulare):
Camera dubla 140 lei ( mic dejun inclus)
Camera single 120 de lei ( mic dejun inclus).

Pentru rezervare, accesati link-ul de mai jos:
http://www.savoyhotel.ro/gemoterapie.php

Aflati mai multe despre noi, accesând: http://www.savoyhotel.ro/

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie