La finalul Conferinţei de gemoterapie vă propunem o excursie in Delta Dunarii 20 mai 2012

Delta DunariiDelta Dunarii va asteapta sa-i descoperiti bogatia faunei salbatice, cultura locala si peisajul de exceptie intr-o excursie de neuitat cu minivaporasul. De pe puntea navei in mars pot fi admirate nenumaratele specii de pasari, cum sunt pelicanul comun si pelicanul cret, tiganusul, starcul de noapte, starcul rosu, cormoranul mic si mare, egretele, maiestuosul vultur codalb si rapidul pescaras albastru. Canalele inguste care serpuiesc printre salcii, lacurile naturale salbatice, garlele si grindurile pline de stuf intregesc imaginea de neuitat a Deltei Dunarii, de a carei magie va veti bucura pe parcursul acestei fascinante explorari de o zi.

I. Excursie cu cazare la Hotel Delta 3 stele/1n

475 Lei/pers.

II. Excursie cu cazare la Hotel Europolis 3 stele/1n

433 Lei/pers.

Include: transfer Constanta – Tulcea, cazare la hotel in camera dubla (1 noapte), 1 X mic dejun, excursie de 1 zi cu minivaporasul, dejun pescaresc la bordul navei, 1 x gustare (fructe si produse de patiserie), 2 X apa plata (0,5l), cafea, ceai, permis de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, harta cu Delta Dunarii (formatA4), souvenir, taxe.


III. Excursie cu cazare la Hotel Delta 3 stele / 2n

575 Lei/pers.

IV. Excursie cu cazare la Hotel Europolis 3 stele / 2n

495 Lei/pers.

Include: transfer Constanta – Tulcea, cazare la hotel in camera dubla (2 nopti), 2 X mic dejun, excursie de 1 zi cu minivaporasul, dejun pescaresc la bordul navei, 1 x gustare (fructe si produse de patiserie), 2 X apa plata (0,5l), cafea, ceai, permis de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, harta cu Delta Dunarii (formatA4), souvenir, taxe.

Informatii si recomandari:

Hotel Delta 3 stele
Hotel DeltaHotel DeltaExcelent situat pe faleza Dunarii, in centrul orasului Tulcea, Hotel Delta 3 stele ofera cazare la standard in camera duble si single. Restaurantul, cu vedere panoramica asupra Dunarii si a portului Tulcea, ofera o gama variata de meniuri cu specific local si international.

Hotel Europolis 3 stele:
Hotel EuropolisHotel EuropolisSituat in central orasului Tulcea, in imediata apropierede Piata Civica, ofera cazare la standard European in camera duble si single. Situat in apropiere de Piata Noua si Biserica cu ceas, este o excelenta baza de cazare pentru excursiile in delta.

 • Cazare: supliment camera single:
  60 lei/noapte Hotel Delta 3 stele
  40 lei/noapte Hotel Europolis 3 stele.
 • Cina: optional, la restaurantul Hotelului Delta
  19.05.2012 – cina (2 feluri + desert) – 40 lei
  20.05.2012 - cina festiva – 65 lei.
 • Excursie Delta Dunarii – 20.05.2012
  Plecare: ora10.00, portul Tulcea
  Sosire: ora 18.00, portul Tulcea 
  Mijloc de transport: Ambarcatiune tip minivaporas cu salon si punte de promenada

(capacitate 10-70 pers).

Ghid - ornitolog cu excelente cunostinte de biologie si istorie locala.

La incheierea excursiei in delta se poate opta pentru transport cu autocarul catre Bucuresti sau alte destinatii apropiate de domiciliu, la preturi avantajoase.

Pentru confirmarea participarii la excursie va rugam transmiteti un email pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. pana sambata, 14 aprilie 2012. Pretul excursiei se va achita ulterior primirii confirmarii rezervarii din partea noastra.
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie