Premiile ARGH, Brasov 2013

Premiile ARGH, Brasov 2013 Cu ocazia conferintelor nationale de gemoterapie, desfasurate anual incepand din anul 2010, ne-am obisnuit sa dedicam de fiecare data un moment de recunoastere celor mai merituosi dintre noi, cei care isi aduc aportul personal pe drumul cunoasterii in gemoterapie.

Daca in 2010 am acordat diplome de onoare celor care au dat "startul" in gemoterapie in Romania, precum si celui care ni se alatura atunci, de pe pozitia de director al Scolii de gemoterapie din Marea Britanie, Nick Churchill, in 2011 am introdus Premiul pentru gemoterapie "Pol Henry" pentru noii deschizatori de drumuri (dr.Adrian Alecu in 2011, dr.Cobzariu Lorelai in 2012 si dr.Malina Ciumasu in 2013).

In 2012, onorati de prezenta prof. Fernando Pitera, am introdus Trofeul "Gemoterapia", pe care  l-am oferit in acel an prof.Pitera pentru contributia uriasa adusa dezvoltarii gemoterapiei, dr. Sorina Soescu pentru un aport semnificativ adus gemoterapiei romanesti si Laboratoarelor Plantextrakt pentru excelenta in calitate, dovedita in decursul celor 20 de ani de prezenta pe piata farmaceutica a preparatelor naturale.
In 2013 alte 3 trofee au mers catre: dr.Didi Surcel, cercetator imunolog, care s-a alaturat echipei noastre si careia i-a conferit "greutate" prin studiile realizate; Nick Churchill, pentru "Gemmostar", primul software de gemoterapie, un instrument util in cunoasterea si aprofundarea gemoterapiei; dr.Rodica Brebenaru, medicul din Brasov care si-a dedicat o viata intreaga gemoterapiei si homeopatiei.

ARGH are la ora actuala si 2 membri de onoare: prof. Fernando Pitera (din 2012) si Nick Churchill (din 2011).

In afara premiilor acestea, vom continua sa acordam diplome de onoare medicilor si farmacistilor care se dedica in practica lor curenta cunoasterii si popularizarii/ recomandarii extractelor gemoterapice, cu credinta ca gemoterapia este un minunat dar al Naturii pentru a ne recastiga starea de sanatate intr-un mod bland, lipsit de reactii adverse, dar totodata extrem de eficient.

In acest an au primit diplome de onoare medicii: Loredana Piloff din Sibiu, Adriana Blaj si Mirela Serban din Brasov si farmacistii: Rodica Ionita si Mihaela Rosca din Brasov, Dorina Marinovici din Fagaras, Gabriela Iacob din Codlea si Daniela Pascu din Bod, precum si d-na Cristina Covali, colaboratoare draga din Brasov care a ajutat la organizarea evenimentului nostru desfasurat  in orasul de la poalele Tampei.

Conferinta nationala de gemoterapie 2013_3 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_4 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_5 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_8 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_9 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_10 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_11 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_12 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_13 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_14 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_15 Conferinta nationala de gemoterapie 2013_16

 

Multumiri tuturor!
Dr. Simona Nitu - presedinte ARGH

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie