Premiile ARGH 2014

Ca de obicei, am întâmpinat cu bucurie festivitatea noastră anuală de decernare a premiilor şi diplomelor de onoare, desfăşurată în cadrul Conferinţei naţionale de gemoterapie.

Pentru mine personal, a fost o mare bucurie şi onoare, surpriza pe care mi-au făcut-o colegii, de a-mi acorda anul acesta Trofeul “Gemoterapia”. După cei 20 de ani, care s-au scurs parcă pe negândite de când practic gemoterapia, mă aflu acum la un moment al bilanţului şi vă pot spune că multe din realizările şi satisfacţiile profesionale de fiecare zi se datorează în mare măsură gemoterapiei.

O mare bucurie a fost şi să acord Premiul pentru gemoterapie “Pol Henry” colegei şi colaboratoarei mele apropiate de la Cluj, dr.Zsuzsanna Giurgiuman, lector ARGH şi prescriptor dedicat gemoterapiei, colaboratoare la realizarea publicaţiei Acta gemmotherapeutica şi la editarea noii ediţii a Lexiconului de gemoterapie.

Anul acesta ne-am sporit şi numărul membrilor de onoare ai asociaţiei noastre, oferind această distincţie doamnei dr.Didi Surcel, cercetător imunologie şi citologie, personalitate a medicinii româneşti, care a inclus în aria de cercetări pe care le realizează şi gemoterapia. Spre reamintire, au mai primit distincţia de membri de onoare ARGH prof. Fernando Pitera şi domnul Nick Churchill.

În afară de aceste premii şi distincţii, s-au acordat diplome de onoare medicilor şi farmaciştilor care s-au dedicat cunoaşterii si popularizării gemoterapiei.

Au primit diplome de onoare medicii:
dr.Gabriela Ion, şef de lucrări, medic primar pediatru cu specializarea nefrologie, Spitalul clinic de urgenţă Grigore Alexandrescu din Bucureşti, dr. Oana Socoliuc, medic de familie din Timişoara, dr.Dana Şelaru, medic medicina muncii din Constanţa, dr.Cezarina Matei, medic de familie din Bucureşti;

şi farmaciştii:
farm. Mariana Işfan, farm. Angela Ilina, farm. Ghidel Ligia, toate 3 din Bucureşti şi conf.dr.farm.Claudia Toma de la Arad.

Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost premiaţi, precum şi tuturor celor care activaţi alături de noi şi îndrăgiţi gemoterapia.

Dr. Simona Nitu - presedinte ARGH

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie