Gemoterapie cu Lauren Hubele și Sorina Soescu, 17-18 august 2018 - Cluj-Napoca

 Gemoterapie cu Lauren Hubele și Sorina Soescu, 17-18 august 2018 - Cluj-Napoca

Lauren si SorinaLauren Hubele este homeopat și gemoterapeut, care locuiește și lucrează în Austin, Texas. Practica ei oferă un cadru pentru rezolvarea afecțiunilor cronice și acute folosind pe lângă gemoterapie, homeopatie și o dietă bazată pe plante - pentru copii și adolescenți, precum și pentru părinții lor.

Lauren a studiat o serie de practici naturale de ocrotire a sănătăţii alături de diverși experți internaționali. Călătorește frecvent prin țară, ținând seminarii cu privire la potențialul de vindecare al gemoterapiei. De asemenea, a făcut parte din Consiliul Director al Centrului Național pentru Homeopatie.

Este, de asemenea, autorul seriei ″Gemoterapia pentru Toți″, care are în prezent două volume: ″Întărirea imunității la sugari și copii mici″ și ″O introducere în îngrijirea afecțiunilor acute″, ambele concepute și scrise cu scopul de a face gemoterapia mai accesibilă pentru toată lumea. Întrucât a crescut trei copii cu dieta pe bază de plante și prin terapii naturale, Lauren este pasionată de transmiterea mesajului privind puterea plantelor.

Lauren HubeleVă invităm să participați la seminarul de gemoterapie de 2 zile (17-18 august 2018),  pe care Lauren Hubele, alături de dr. Sorina Soscu, îl va susține la Cluj-Napoca. Cu această ocazie, se vor lansa și cele două cărți scrise de către Lauren – traduse în limba română.

TEMA SEMINARULUI
Întărirea imunității cu ajutorul gemoterapiei

Lauren Hubele
Extractele gemoterapice pot oferi pacienților noștri sprijin pe mai multe niveluri. Le putem folosi cu succes pentru protocoale acute— pentru gripă sau pentru a promova vindecarea unui os fracturat. De asemenea, putem utiliza protocoale prestabilite pentru a sprijini un diagnostic specific, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale sau reducerea și vindecarea durerii cauzate de endometrioză.

Cu toate acestea, extractele gemoterapice au un potențial mult mai mare atunci când sunt administrate sistematic pentru a susține sistemul imunitar în curs de dezvoltare la un copil, sau pentru a reface un sistem imunitar epuizat la adult. Pentru această utilizare a extractelor gemoterapice, simptomele foarte specifice privind eliminarea și vitalitatea, servesc ca ghiduri pentru protocolul corect. Această metodă a dat rezultate foarte bune, atunci când protocolul corect a fost combinat cu o dietă bogată în fructe și legume.

Veți afla mai multe despre metoda pe care o predă în Statele Unite, privind întărirea imunității prin gemoterapie și pe care a dezvoltat-o în cadrul practicii ei.

Subiectele seminarului includ:

  • Un cadru pentru vindecare;
  • Impactul eliminării asupra imunității;
  • Preluarea unui nou caz pentru a restabili imunitatea (copil și adult);
  • Extractele gemoterapice cele mai utile la începutul unui caz;
  • Monitorizarea procesului de restabilire a imunității

Sorina Soescu
În completarea prezentării lui Lauren Hubele, vor exista discuții și prezentări pe următoarele subiecte:

  • Alimentația / digestia și gemoterapia - 17.08
  • Rinichii / suprarenalele și gemoterapia - 18.08

Aceste intervenții ale dr. Sorina Soescu vor completa viziunea nouă și proaspătă adusă de Lauren cu privire la posibilitatea folosirii gemoterapiei în procesul de vindecare, atât la copii, cât și la adulți.

Taxa de participare: până la 31 iulie - 150 lei (cu traducere simultană la cască) și 100 lei (fără traducere). Din 1 august taxa de 200 lei (cu sau fără traducere) și 300 lei la fața locului.
Taxa se achită în contul Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie: Cluj-Napoca, str.Carpați nr.10, județul Cluj, C.I.F 26597817, contul IBAN nr.RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, Banca Transilvania Cluj

Locația: USAMV Cluj-Napoca, sala de conferință – Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate
Orar de desfășurare: 17.08 – orele 14,00 – 20,00; 18.08 – orele 9,00 - 14,00
Informații pe site-ul www.gemoterapie.ro. și la tel: 0736 885 282.

Sponsor: Laboratoarele Plantextrakt

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie