LA PALTINIS – O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELE

LA PALTINIS – O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELEIn perioada 6-7 iulie a avut loc la Paltinis tabara de vara de gemoterapie miasmatica si chakre. In atmosfera plina de memoria lui Noica, vegheati de un mesteacan mesager al luminii, am patruns impreuna in tainele centrilor energetici, a gemoterapicelor care le sunt caracteristice, a relatiilor dintre centri energetici si cum pot fi ele modulate prin gemoterapie.

O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELE

Principiile gemoterapiei miasmatice si chakrale sunt tratarea chakrei hipoactive, chiar daca simptomele mai deranjante pentru pacient apartin centrului hiperactiv, acestea fiind insa compensatorii si pastrarea regulilor drenajului miasmatic descrise pe larg la cursul de gemoterapie miasmatica si in cartea de gemoterapie miasmatica (Gemoterapia, terapia cu polen crud si Fitoterapia miasmatica). Fiecarui centru energetic ii corespund una sau mai multe miasme, doar una fiind dominanta la un moment dat, miasme care in limbajul chakral reprezinta incarcatura karmica si care se pot concretiza in obstacole in calea evolutiei spirituale si a sanatatii fizice. 

LA PALTINIS – O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELELa inceputul sesiunii, fiecare dintre cursanti a participat la un proving cu gemoterapicul de Hamei, fara sa stie care ii sunt caracteristicele specifice gemoterapiei chakrale. La sfarsitul zilei s-au strans impresiile si a doua zi au primit si informatiile despre Hamei, gemoterapic caracteristic centrului 6, cu a lui deviza “eu vad”, cu o capacitate de stimulare a cresterii fizice si spirituale, a deschiderii centrului si a imbunatatirii interactiunii de grup.

9 din cei 13 participanti la prooving au descris o stimulare a atentiei, o claritate a gandirii, focusare, conexiune sporita intre informatiile primite, energizare, receptivitate mai mare la mediu si informatii, liniste, relaxare, interactiuni benefice cu ceilalti, dar si oftat mai des si frisoane sau senzatie de plutire. De asemenea, fiecare dintre cursanti a completat un chestionar pe baza caruia s-a facut diagnosticul de activitate chakrala si de relatie interchakrala. Ca urmare a acestui diagnostic, fiecare a primit o sugestie de gemoterapic, strict individualizat. S-a organizat si o tombola si de multe ori gemoterapicul castigat a corespuns nevoii individuale a fiecaruia, reiesita din diagnosticul chakral.

A fost o evolutie spirituala minunata intr-o mica familie de suflete cu sarcini spirituale similare in umbra maiestuoasa a Cindrelului, muntele transhumantei noastre.

dr.Malina Ciumasu Rimbu

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie