ARGH 2019 – La Miclauseni si Paltinis cu dr. Malina Ciumasu Rimbu

miclauseni paltinis

Scoala de primavara de gemoterapie de la Miclauseni

In perioada 30-31 martie, intr-un spatiu  romanesc de exceptie, la Miclauseni, dna dr. Malina Ciumasu Rimbu a sustinut pentru un grup de medici si farmacisti, un seminar pe o tema deosebita, “Terapia copilului interior prin gemoterpie si terapie florala”. Prin locatia atent aleasa de catre dna doctor, Casteulul Sturza din Miclauseni, a fost adaugat expunerii un cadru minunat unde, precum spunea dansa dupa eveniment, “i-a facut partasi pe participanti la intelepciunea mugurilor si florilor din Tara Soarelui Rasare, unde copacii vegheaza generatii intregi de-a lungul a mii de ani si sunt punte intre vointa divina si oameni”.

miclauseni paltinis

Tabara de vara de gemoterapie de la Paltinis

In  vara, o alta initiativa a dnei dr.Ciumasu, ne-a adus la Paltinis (6-7 iulie), in tabara de vara cu tema: “Gemoterapia miasmatica si chakrele”, unde a fost descrisa o  modalitate total diferita si originala, de utilizare a gemoterapicelor. Astfel, gemoterapicele capabile sa ne deblocheze anumite zone energetice ale corpului, au fost prezentate total diferit de ceea ce cunoasteam pana in prezent, prin tablouri complete, cu actiune asupra starilor emotionale, mentale si fizice. Aceasta abordare va fi si subiectul urmatoarei carti pe care o are in pregatire dr.Malina Ciumasu.

Chesionarul pe care l-am completat toti participantii, i-au facut Malinei o noapte alba, pentru ca le-a studiat, le-a interpretat si ne-a facut recomandari care sa sprijine echilibrarea organismului. A fost uimitor, cat de multe lucruri am putut sa facem in doar 2 zile, cand informatiile au venit peste noi in cascada, dar cred ca micile plimbari in aerul racoros si curat al Paltinisului (locatie aleasa tot de dna doctor), ne-au ajutat sa dilatam putin timpul, ca sa ne ajunga pentru tot ce s-a dorit sa se faca:  stiinta, cunoastere, relationare, relaxare, terapie, vindecare. Pentru ca, inainte de a ne vindeca pacientii, trebuie noi insine sa ne vindecam.

Multumim Malinei pentru efortul de a strabate tara, pentru acest seminar, DAR ii multumim si pentru efortul pe care il face de ani de zile, de a strabate toate colturile lumii, din Tara Soarelui Rasare, Butan, India, China, America, aducandu-ne si noua informatii noi si interesante, pe care le transmite si le imartaseste cu generozitate, cu simplitate si mai ales cu mult drag si profesionalism. Apreciem de asemenea efortul ei de a face cunoscut peste tot, in aceste locuri indepartate de lume, realitatile si traditile culturale ale poporului nostru, precum si activitatea Asociatiei noastre. Daca pana acum o consideram ambasadoarea ARGH  pentru Orient, iata ca ea devine o ambasadoare « fara frontiere », care aduce un suflu nou si tineresc pe care il imprima Gemoterapiei, nelasand  loc de plafonare, stagnare sau rutina.

Dr.Simona Nitu

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie