Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie

Asociatia Româna de Gemoterapie si Homeopatie (ARGH) asociatie profesionala non profit, s-a înfiintat la initiativa grupului celor 5 lectori ai cursului de gemoterapie (dr. Simona Nitu, dr.Sorina Soescu, dr.Ofelia Lugojan, dr.Luminita Sârca, farm. Carmen Ponoran) care au initiat astfel în domeniul gemoterapiei sute de medici si farmacisti din întreaga tara, în ultimii 5 ani.

Entuziasmul si dorinta de cunoastere cu care au fost primite aceste cursuri a dus ulterior la ideea demararii unui program lunar de formare a medicilor si farmacistilor în domeniul gemoterapiei în orasele mari ale tarii (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara) si în mod firesc la ideea organizarii într-o asociatie a celor care practica gemoterapia, pentru a putea sprijini cât mai bine dezvoltarea acestei terapii naturale.

Dorim ca pe viitor, sa avem forta necesara sa extindem actiunile noastre în multe orase ale tarii si sa castigam noi colaboratori, medici si farmacisti, care sa se perfectioneze în acest domeniu.

Dr. Simona Nitu
Presedinte ARGH

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie