Sponsorul principal al ARGH - Laboratoarele PLANTEXTRAKT

Laboratoarele PlantextraktLaboratoarele Plantextrakt introduceau în România gemoterapia în anul 1995, dupa doi ani de tatonare,  în rândul medicilor, a interesului pentru aceasta “noua fitoterapie”cu extracte din partile tinere de plante.

Iata-ne astazi, în anul 2011,bucurosi ca putem sustine dezvoltarea unei asociatii profesionale care îsi propune sa contribuie la cunoasterea si dezvoltarea acestei terapii naturale!

Ca producatori, noi vom continua munca în care ne-am angajat, de fabricatie a unor extracte gemoterapice de calitate, respectând toate normele agriculturii ecologice si ale recoltarii ecologice a plantelor din flora spontana, precum si regulile de buna practica de fabricatie.

Prin prelucrarea plantelor în stare prospata, Plantextrakt a introdus în România, în domeniul fitoterapic, o tehnologie noua de fabricatie, tehnologie care în gemoterapie constituie garantia eficacitatii extractelor gemoterapice.

Colectivul de specialisti ai Laboratoarelor Plantextrakt va continua sa se largeasca si sa aduca în rândurile sale tineri dornici sa se afirme în aceasta activitate: pe partea de agricultura, productie, management al calitatii sau cercetare.

Va doresc, în numele meu si al colectivului nostru, sa cresteti în experienta împartasita si în noi membri care sa foloseasca beneficiile acestei terapii naturale, gemoterapia!

Suntem alaturi de dumneavoastra!
Igor Kiril Peev

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie