Activitati ARGH ianuarie – iunie 2019!

activitati argh 2019

Activitatea ARGH in prima parte a anului a fost deosebit de incarcata.

In 18 orase din tara au fost organizate ateliere de gemoterapie clinica (pentru prima data la Galati si Braila), iar la Plantextrakt am lansat un proiect de popularizare a gemoterapiei in randul farmacistilor, organizand un curs de gemoterapie de 2 zile, pentru inceput in Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea, avand ca lector principal pe doamna dr.Monica Spinu si invitati medici cu experienta in gemoterapie din fiecare oras. Desigur, evenimentul nostru cel mai important a fost Conferinta nationala de gemoterapie, unde au venit in acest an peste 300 de specialisti.

activitati argh 2019

Apoi, un seminar de gemoterapie s-a desfasurat la Cluj, in perioada 21-22 iunie, sustinut de Lauren Hubele si Sorina Soescu. Pentru a doua oara, Lauren Hubele revine cu un seminar in Romania, care, ca si anul trecut, s-a desfasurat in Sala de conferințe a Centrului de Cercetări pentru Biodiversitate – un loc minunat, unde energía este curatata neincetat de zidurile unei vechi manastiri pe care s-a ridicat cladirea, parca imbratisandu-le. Sorina Soescu, pe care Lauren o considera unul dintre mentorii ei, i-a fost alaturi si, un doar a tradus, ci a completat minunat expunerea acesteia.

In cele  două zile cu Lauren Hubele și Sorina Soescu, s-a discutat mult despre gemoterapie și nu numai. Intr-o maniera personala, didactica, Lauren Hubele a vorbit despre observatiile sale din cabinet, unde pune in ultimul timp accentul pe anumite stari mental-emotionale, care pot fi corectate cu ajutorul Gemoterapiei, pentru a obtine o vindecare durabila.
Dezechilibrelor emotionale le corespund anumite gemoterapice care au fost prezentate in cadrul seminarului si  pe care le veti descoperi in volumul 3, aflat in curs de traducere de catre Sorina.

La seminar au fost si discutii interesante si interactive, referitoare la claritatea cu privire la credințele noastre despre vindecare și sănătate; curajul pe care il avem fiecare dintre noi (cata incredere avem in deciziile pe care le luam) si modalitati creative de a face schimbarile necesare, cu asumarea lor.

activitati argh 2019

Ne vom revedea in toamna, la atelierele de gemoterapie, precum si la cursurile de gemoterapie programate pentru Cluj si Craiova, avand speranta ca vor fi tot mai multi medici si farmacisti care doresc sa impartaseasca alaturi de noi ,,magia” si forta acestor mici fiinte vii, care sunt mugurii, ce ni se dariuesc noua tuturor pentru vindecarea neputintelor noastre.

Multumim tuturor celor care apreciaza munca si efortul intregului colectiv ARGH!

Farm.Carmen Ponoran

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie