A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Nev

Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie

Nev – tumoare benignă a pielii, uneori colorată în brun, cenuşiu sau albastru.
De cele mai multe ori nevii sunt produşi de un virus, dar apar pe un organism care este îmbibat în produşi de deşeu toxic, incomplet eliminaţi (la persoane cu tendinţa la constipaţie, retenţie de apă, lipsa transpiraţiei etc.). 
Tratamentul natural al acestor probleme urmăreşte de cele mai multe ori reglarea metabolismului general al organismului şi mai puţin dispariţia strictă a efectului acestei dereglări: nevul (sau negul) din periferie. 
Pentru dispariţia negilor, tratamentul homeopat are o serie de remedii extrem de eficiente, care se prescriu individualizat, în cadrul unor consultaţii specializate. 
Maceratele glicerinice sunt adjuvante pentru reglarea metabolismului lipidelor: Extract din mlădiţe de Măslin - Olea europaea MG=D1 sau Extract din muguri de Arţar - Acer campestre MG=D1, sau a metabolismului hepatic, renal şi articular, precum Extract din muguri de Fag - Fagus sylvatica MG=D1 sau Extract din muguri de Smochin  - Ficus carica MG=D1 ori Extract din mlădiţe de Ienupăr -Juniperus communis MG=D1
Combinaţiile remediilor se realizează funcţie de indicaţiile speciale ale fiecărui pacient în parte. 

Fiorda

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie