A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Adenom

Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie

Tumoare benigna a unei glande.

Se cunosc mai multe forme de adenom, cele mai frecvente fiind:

  • adenomul hipofizar - o tumora care apare la nivelul hipofizei, o glanda situata la baza creierului; cel mai frecvent simptom al acestei tumori este galactoreea, adica o secretie la nivelul glandei mamare, existente în afara unei sarcini.
    Solutia frecventa este cea chirurgicala, dar exista si posibilitatea de tratament natural cu maceratul glicerinic - Extract din muguri de Arin alb - Alnus incana MG= D1, singur sau asociat cu Extract din mladite de Mur - Rubus fructicosus MG=D1, timp de 3, 4 luni.
  • adenomul tiroidian - tumora care apare la nivelul glandei tiroide.
    Maceratul glicerinic propus în tratament este Extract din mladite de Mur - Rubus fructicosus MG= D1, de cele mai multe ori asociat fie cu un tratament alopat de reechilibrare a functiei glandei tiroidiene, fie cu un tratament homeopat.
  • adenomul prostatic – este o tumora care apare la barbati, la nivelul prostatei.

Tratamentul natural propune mai multe preparate:

  • Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1 asociat cu Extract din muguri de Stejar - Quercus pedunculata MG=D1, zilnic, 2-3 luni, alternativ cu Extract din mladite de Mur - Rubus fructicosus MG=D1, 2, 3 luni si alternativ cu Extract din mladite de Sequoia - Sequoia gigantea MG=D1, de asemenea 2, 3 luni.

Exista multe alternative, pentru ca fiecare organism este mai reactiv la un anumit preparat, în functie si de alte probleme pe care fiecare individ le are.

Fiorda

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie