SEMINŢELE DE FRASIN în patologia aparatului genital masculin

SEMINŢELE DE FRASIN  în patologia aparatului genital masculinPatologia din sfera functionalitatii aparatului genital masculin este variata si cu repercursiuni si asupra starii psihice a pacientului. Extractul de seminte de Frasin, poate fi administrat ca terapie unica sau asociat în numeroase scheme terapeutice pentru afectiunile aparatului genital masculin, la diferite vârste.

Are efect afrodisiac si este recomandat în astenie sexuala, senescenta sexuala masculina, adjuvant în tulburari de libidou, impotenta, azoospermie, astenispermie, hipogonadism, sterilitate masculina, insuficienta testiculara.

Se va administra în:

Tulburari de dinamica sexuala, sterilitate masculina, insuficienta testiculara, hipogonadism, tulburari de libidou: Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior semi MG=D1) de 3 ori pe zi.

Asocieri posibile:

Extract din seminte de frasinAstenie sexuala: Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior semi MG=D1) asociat cu Extract din amenti de Stejar (Quercus pedunculata amenti MG=D1).
Tulburari de libidou: Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior MG=D1), Extract din amenti de Mesteacan pufos (Betula pubescens amenti MG=D1) .
Sterilitate masculina: Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior semi MG=D1) singur sau asociat cu Extract din amenti de Mesteacan pufos (Betula pubescens amenti MG=D1), Extract din muguri de Smochin (Ficus carica MG=D1), Extract din mladite de Sequoia (Sequoia gigantea MG=D1).
manniphytImpotenta: Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior semi MG=D1), Extract din mladite de Sequoia (Sequoia gigantea MG=D1), Extract din amenti de Stejar (Quercus pedunculata amenti MG=D1), Extract din amenti de Mesteacan pufos (Betula pubescens amenti MG=D1).
Afrodisiac: Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior semi MG=D1) si produsul fitoterapic  Manniphyt.
Andropauza: Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior semi MG=D1) ,Extract din mladite de Sequoia (Sequoia gigantea MG=D1), Extract din ghinde de Stejar (Quercus pedunculata ghiande MG=D1).
Ejaculare precoce: Extract din amenti de Salcie (Salix alba amenti MG=D1) si Extract din seminte de Frasin (Fraxinus excelsior semi MG=D1).
Administrarea se realizeaza în cure de 2-3 luni, repetate la nevoie.

Dr. Simona Dobre Bărnuţiu

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie