Despre gemoterapie

Dr Blake vă recomandă "Infectiile urinare la câini și pisici"

Dr.Stephen Blake

Aceasta este o afecţine care se întâlneşte mai mult la pisici şi în special la motani, însă apare uneori şi la câini şi cai.

SEMNE & SIMPTOME

  • Urinare frecventă
  • Eforturi incomplete de a urina
  • Durere la urinare
  • Stringenţă de a urina

Citește mai departe...

Apariție editorială: „Gemoterapie pentru prietenii noștri necuvântători”

Apariție editorială: „Gemoterapie pentru prietenii noștri necuvântători”Aparitia in America a lucrarii dr. Stephen Blake, "Gemoterapie pentru prietenii nostri necuvantatori", a fost o surpriza placuta pentru Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie (ARGH), asociatie profesionala care s a angajat pe drumul promovarii cunoasterii si utilizarii in practica medicala a Gemoterapiei si Homeopatiei, modalitati terapeutice non invazive si extrem de eficiente. Traducerea acestei carti va contribui ca medicii, farmacistii, precum si publicul larg din Romania, sa inteleaga si sa probeze puterea vindecatoare a partilor tinere de planta folosite in gemoterapie.  Autorul, Dr. Stephen Blake, medic veterinar in San Diego – California, este membru fondator al Asociatiei Americane de Medicina Veterinara Holistica, creata cu scopul de a sprijini dezvoltarea metodelor alternative de medicina veterinara.

Citește mai departe...

Gemoterapice utilizate in medicina veterinara

 Gemoterapice utilizate in medicina veterinaraGemoterapicele se obtin prin actiunea dizolvanta a glicerinei pe muguri proaspeti de arbori sau alte tesuturi vegetale in crestere sau in diviziune. Produsele gemoterapice nu au reactii secundare  sau adverse. Prin principiile active pe care le contin, produsele gemoterapice reechilibreaza sistemele energetice cu care interactioneaza, activeaza enzimele blocate refacand astfel ordinea fireasca a proceselor biochimice din organism si initiaza procesul de vindecare. Ele au capacitatea de detoxifiere si drenare a organismului iar in diferite cazuri pot rezolva o serie de afectiuni patologice sau pot fi folosite complementar cu alte terapii.
Posologia habituala pentru animale de companie  variaza intre 5 – 15 picaturi dimineata si seara.

Citește mai departe...

Gemoterapie veterinara

Gemoterapie veterinaraGemoterapia actioneaza cu cantitati infime de substante active extrase din tesuturi vegetale proaspete aflate in faza de crestere. Produsele gemoterapice  nu au reactii secundare sau adverse. Prin intermediul unor receptori specifici, ele reechilibreaza sistemele energetice ale organismului si prin mecanisme capabile sa activeze anumite enzime blocate, stimuleaza reactivitatea organica si functiile emonctoriale. Aceasta terapie vegetala permite drenarea pacientului pregatind terenul in vederea aplicarii unui tratament homeopatic. In anumite situatii gemoterapia poate rezolva o serie de afectiuni patologice sau poate oferi un suport  valid si sinergic pentru alte metode terapeutice.

Citește mai departe...

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie