• Gemoterapie

  Gemoterapia este o terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. În aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara.

  Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.
  Citeste mai mult
 • Homeopatie

  Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinii, care spune ca orice substanta, care în doze mari poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, în doze mici, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda.

  Cu alte cuvinte, ceva care produce o suferinta, o poate si vindeca, diferita fiind numai doza în care este folosita substanta. Medicina populara româneasca cunoaste deja acest principiu, pe care îl numeste "cui pe cui se scoate".
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • Vademecum gemoterapic
 • Homeopatia pentru toti
 • Carti - magazin online

Gemoterapia de la A la Z

În tesuturile vegetale aflate in faza de crestere (tesuturi embrionare) se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.

Produse 100% naturale.
Vezi toate afectiunile

Fiorda

COTIZATIE ANUALA 2020

ARGHDragi colegi,

Va asteptam si in acest an la manifestarile ARGH organizate in intreaga tara.
Taxa anuala de participare consta in achitarea cotizatiei de 100 lei in contul ARGH (CIF 26597817, IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania).
Amanunte privind locatiile si manifestarile care se organizeaza, gasiti pe site la rubrica "Tematica manifestarilor" si "Calendarul manifestarilor".
  Evenimentul anului, Conferinta nationala de gemoterapie, se va desfasura la Ramnicu Valcea, in perioada 22-24 mai 2020. Gasiti amanunte pe site, la rubrica “Evenimente - Conferinte nationale”.

Va asteptam!
dr. Simona Nitu - presedinte ARGH

2020 - a XI-a Conferinta naţională de gemoterapie

conferinta nationala gemoterapie 2020

Dragi colegi,

S-a încheiat un ciclu de 10 ani de existență și evoluție a Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie și ne gândim să marcăm un nou început, în dezvoltarea asociației noastre.

De aceea, cea de-a XI-a Conferință națională de gemoterapie va aduce în atenție o temă generoasă, care ne propunem să dea tonul unei acțiuni puternice în rândul specialiștilor de a aduce în atenția lumii medicale a cât mai multe dovezi științifice la fundamentul acestei bioterapii:

INVESTIGAȚII CLINICE ȘI PARACLINICE CE SUSȚIN EFICACITATEA TRATAMENTULUI GEMOTERAPIC

Ne dorim ca gemoterapia să fie înțeleasă și acceptată de tot mai mulți specialiști, ca terapie naturală de mare viitor.
Vă invitam, în perioada 22-24 mai 2020 la Râmnicu Vâlcea – Grand Hotel Sofianu – pe toti cei care ați pornit pe drumul cunoașterii mugurilor, pentru o nouă întâlnire cu gemoterapia!

Vor fi alături de noi, prof. Fernando Piterà di Clima, specialiști români dedicați acestui domeniu, precum și colaboratorii noștri apropiați de la Plantextrakt, care veghează să avem o paletă de gemoterapice cum puține țări au ajuns să aibă.

Dar, cea mai importantă este prezența și entuziasmul vostru, care ne motivează în drumul nostru, al tuturor!

Cu drag,
dr.Simona Nițu – președinte ARGH

Laboratoarele PlantExtrakt vor oferi participanților traducerea simultană la cască și Cina festivă.

TAXA DE PARTICIPARE
Până pe 31 martie:
350 lei pentru membrii ARGH și 650 lei pentru nemembri
Între 31 martie – 1mai:
450 lei pentru membrii ARGH și 750 lei pentru nemembri
După această dată:
550 lei pentru membrii ARGH și 850 lei pentru nemembri
Plata la fața locului:
700 lei pentru membrii ARGH și 1000 lei pentru nemembri

Taxa de participare include tratația la pauzele de cafea și mesele de prânz.
Taxa se achită în contul Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie,
Cluj-Napoca, str.Carpați nr.10, județul Cluj, C.I.F 26597817,
contul IBAN nr.RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, Banca Transilvania Cluj

OFERTĂ SPECIALĂ DE CAZARE LA GRAND HOTEL SOFIANU****
SGL: 230 lei/noapte (mic dejun și taxe incluse)
DBL: 280 lei/noapte (mic dejun și taxe incluse)
Rezervarea se face de către participanți (în limita locurilor disponibile), pe e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la tel. 0350.431.697, cu specificarea evenimentului și a perioadei de desfășurare.

Alte informații și înscrieri: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., tel: 0736.885.282 sau la reprezentanții medicali Plantextrakt

Special

Ce trebuie sa stim despre medicamentele homeopatice

 • medicamentul homeopatic clasic - unitar (o singura componenta) este obtinut prin diluarea si dinamizarea (potentarea) unei materii prime (vegetale, minerale, animale, etc.) si este prescris pacientului conform principiului similitudinii si in doze infinitezimale;
 • principiul similitudinii - "Similia similibus curentur" inseamna ca orice substanta, care poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda;
 • prin folosirea dozelor infinitezimale, medicamentul homeopatic nu are efecte adverse in sensul celui alopat. Se considera, in general, ca substantele isi pierd toxicitatea la cant. mai mici de 1/10.000 (CH2 sau D4) din tinctura mama - TM - si de 1/100 din cea mai mica doza utilizata in alopatie. Aceste doze sunt dozele maxime folosite in homeopatie, in general, diluarea mergând insa pâna la valori mai ridicate;

Ce trebuie sa stim despre extractele gemoterapice

 • provin din parti tinere de planta: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.
 • actioneaza profund, la nivel celular
 • detoxifica celulele blocate la anumite nivele in organism
 • actiunea lor este diferita, in multe cazuri, de cea pe care o cunoastem la partile adulte de plante (din fitoterapia traditionala)
 • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie