• Gemoterapie

  Gemoterapia este o terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. În aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara.

  Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.
  Citeste mai mult
 • Homeopatie

  Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinii, care spune ca orice substanta, care în doze mari poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, în doze mici, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda.

  Cu alte cuvinte, ceva care produce o suferinta, o poate si vindeca, diferita fiind numai doza în care este folosita substanta. Medicina populara româneasca cunoaste deja acest principiu, pe care îl numeste "cui pe cui se scoate".
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • Vademecum gemoterapic
 • Homeopatia pentru toti
 • Carti - magazin online

Gemoterapia de la A la Z

În tesuturile vegetale aflate in faza de crestere (tesuturi embrionare) se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.

Produse 100% naturale.
Vezi toate afectiunile

Fiorda

Curs online de gemoterapie pentru specialiști

Curs online de gemoterapie pentru specialiști

Ce veți învăța la acest curs?
De la cine veți primi informațiile?
Care sunt condițiile de participare?

Sponsor:
PlantExtrakt

Citește mai departe...

COTIZAȚIE ANUALĂ 2024

ARGHDragi colegi, membri ai ARGH

Vă așteptăm și în anul 2024 să participați la acțiunile pe care le vom organiza!
Informații utile în acest sens, se vor posta pe site și anunța prin newsletter.

Taxa anuală de 150 lei vă rugăm să o depuneți în contul ARGH (CIF 26597817, IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania).

Mereu alături de dvs,
Echipa ARGH

Curs de gemosiniatrie - Supraspecializare în gemoterapie - nivel începători

 Curs Gemosiniatrie

Gemosiniatria - împletirea armonioasă dintre gemoterapie și medicina tradițională chineză.

Gemosiniatria reprezintă utilizarea principiilor medicinii tradiționale chineze - principiul yin/yang, teoria celor 5 elemente și teoria energiei Qi în prescrierea gemoderivatelor, cu scopul de a eficientiza administrarea acestora, de a găsi noi orizonturi de utilizare și noi sinergii între gemoderivate.

Citește mai departe...

Un nou Curs de Homeopatie pentru atestat

Curs homeopatie SRH

Societatea Română de Homeopatie (SRH),
prin Dr. Doina Pavlovschi (Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.), Responsabil National studii complementare Homeopatie anunta:

Un nou Curs de Homeopatie pentru atestat in format hibrid e-learning si fata in fata prin INMSS Bucuresti va incepe imediat ce vom avea numarul necesar de participanti.

Inscrierile incep de luni, 22 ianuarie si se fac online pe platforma perfmed.ro. unde va fi necesar sa va faceti un cont de cursant.
Cursul va incepe cand se va strange un numar de min. 25 de participanti, dar nu mai tarziu de 15.04.2024.

Sunt 3 module a cate 7 - 8 convocari fiecare. Fiecare modul va avea o parte teoretica pe care o veti accesa online pe perfmed.ro (60-70 de ore curs) si intalniri fata in fata la sediul INMSS din str. Bodesti nr 1, sector 2 Bucuresti (16 ore /modul) In total cele 3 module dureaza aproximativ 18 luni.

Pretul este de 1200 lei/modul, taxa pentru modulul 1 se plateste chiar la inscrierea la curs.
Documentele necesare inscrierii le gasiti in sectiunea destinata inscrierii la atestat.

Contul in care se va face plata este:
INSTITUTUL NATIONAL DE MANAGEMENT AL SERVICIILOR DE SANATATE BUCURESTI
IBAN RO07 TREZ 7022 0G33 5000 XXXX, Trezorerie sector 2
CIF 26328134 (obligatoriu de trecut in ordinul de plata) cu mentiunea taxa atestat homeopatie modulul 1

Persoană de contact:
Dr. Adrian Dumitrescu INMSS - tel 021 2550360

Lucrările Conferinței naționale de gemoterapie 2023 pe scoala.gemoterapie.ro

Simona NituStimați colegi,

Vă anunțăm că lucrările Conferinței naționale de gemoterapie 2023 au fost postate pe platforma Școlii de gemoterapie: https://scoala.gemoterapie.ro/ și le puteți accesa dacă sunteți interesați să aprofundați informațiile transmise de către lectorii din țară și din străinătate în cadrul conferinței (https://scoala.gemoterapie.ro/p/lucrari-conferinta-2023)

Pentru cei care ați participat la conferință, prețul este de 150 lei -. plata de efectuat în contul asociației ARGH (nu pe platforma).
Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie (CIF 26597817, IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania).

Pentru cei care nu ați participat la Cluj, la conferință, puteți accesa aceste înregistrări achitând taxa de 150 Eur pe platformă sau 750 lei în contul ARGH.

Accesul pe platformă este permanent, astfel încât veți putea revedea oricând una sau mai multe din cele 26 de lucrări susținute la conferință.

Conferința națională de gemoterapie din acest an este programată pentru perioada 4-6 oct., la Hotel Ramada - Sibiu.

Vă mulțumim pentru drumul nostru împreună în lumea mugurilor,
dr. Simona Nițu
președinte ARGH

ALĂTURI DE ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE GEMOTERAPIE ȘI HOMEOPATIE

Simona NituDragi colegi, medici, farmaciști, membri ARGH sau simpatizanți,

Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie este asociație profesională, societate non-profit.

Pentru susținerea activităților noastre, vă solicităm completarea Formularului 230.

Acest formular prevede posibilitatea de a direcționa până la 3,5 % din impozitul anual, precum și o varianta suplimentară (anexa – pagina a 2-a a formularului) cu înscrierea acestei direcționări și pentru anul în curs (deci în total pe doi ani de zile).

Contribuția se poate face și în cuantum mai mic de 3,5 %, dacă se dorește direcționarea unei sume și spre altă destinație (atunci veți completa rubrica corespunzătoare cu procentul dorit). Dacă nu cunoașteți suma în lei ce reprezintă procentul dorit, nu trebuie completată rubrica respectivă.

În caseta Cod numeric personal/Număr de identificare fiscală se înscrie, după caz, CNP-ul contribuabilului sau numărul de identificare fiscală al societății comerciale, înscriindu-se cifrele cu aliniere la dreapta.

Vă trimitem atașat formularul completat cu datele ARGH și instrucțiunile de completare. Puteți să îl trimiteți direct la ANAF sau să ni-l returnați, completat și semnat, în una din variante: scanat, pe email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. - sau pe poștă, la dresa ARGH (str. Carpați nr.10, Cluj-Napoca).

Vă mulțumim pentru ajutorul, susținerea și implicarea Dvs în activitatea pe care o desfășurăm cu și pentru Dvs.

Cu prețuire,
Dr. Simona Nițu - președinte ARGH

Descarcă formularul

Descarcă anexa 2

Descarcă instrucțiunile de completare

Webinar gemoterapie - Prevenția prin gemoterapie, 5 octombrie 2023 | 17:00 - 18:00

webinar 05.10.2023

Citește mai departe...

Publicația ARGH

Sursă de informare pentru specialiștii din domeniul sănătății

Special

Ce trebuie sa stim despre medicamentele homeopatice

 • medicamentul homeopatic clasic - unitar (o singura componenta) este obtinut prin diluarea si dinamizarea (potentarea) unei materii prime (vegetale, minerale, animale, etc.) si este prescris pacientului conform principiului similitudinii si in doze infinitezimale;
 • principiul similitudinii - "Similia similibus curentur" inseamna ca orice substanta, care poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda;
 • prin folosirea dozelor infinitezimale, medicamentul homeopatic nu are efecte adverse in sensul celui alopat. Se considera, in general, ca substantele isi pierd toxicitatea la cant. mai mici de 1/10.000 (CH2 sau D4) din tinctura mama - TM - si de 1/100 din cea mai mica doza utilizata in alopatie. Aceste doze sunt dozele maxime folosite in homeopatie, in general, diluarea mergând insa pâna la valori mai ridicate;

Ce trebuie sa stim despre extractele gemoterapice

 • provin din parti tinere de planta: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.
 • actioneaza profund, la nivel celular
 • detoxifica celulele blocate la anumite nivele in organism
 • actiunea lor este diferita, in multe cazuri, de cea pe care o cunoastem la partile adulte de plante (din fitoterapia traditionala)
 • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie