• Gemoterapie

  Gemoterapia este o terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. În aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara.

  Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.
  Citeste mai mult
 • Homeopatie

  Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinii, care spune ca orice substanta, care în doze mari poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, în doze mici, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda.

  Cu alte cuvinte, ceva care produce o suferinta, o poate si vindeca, diferita fiind numai doza în care este folosita substanta. Medicina populara româneasca cunoaste deja acest principiu, pe care îl numeste "cui pe cui se scoate".
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • Vademecum gemoterapic
 • Homeopatia pentru toti
 • Carti - magazin online

Gemoterapia de la A la Z

În tesuturile vegetale aflate in faza de crestere (tesuturi embrionare) se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.

Produse 100% naturale.
Vezi toate afectiunile

Fiorda

COTIZATIE ANUALA 2020

ARGHDragi colegi,

Va asteptam si in acest an la manifestarile ARGH organizate in intreaga tara.
Taxa anuala de participare consta in achitarea cotizatiei de 100 lei in contul ARGH (CIF 26597817, IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania).
Amanunte privind locatiile si manifestarile care se organizeaza, gasiti pe site la rubrica "Tematica manifestarilor" si "Calendarul manifestarilor".

Va asteptam!
dr. Simona Nitu - presedinte ARGH

LA PALTINIS – O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELE

LA PALTINIS – O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELEIn perioada 6-7 iulie a avut loc la Paltinis tabara de vara de gemoterapie miasmatica si chakre. In atmosfera plina de memoria lui Noica, vegheati de un mesteacan mesager al luminii, am patruns impreuna in tainele centrilor energetici, a gemoterapicelor care le sunt caracteristice, a relatiilor dintre centri energetici si cum pot fi ele modulate prin gemoterapie.

O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELE

Principiile gemoterapiei miasmatice si chakrale sunt tratarea chakrei hipoactive, chiar daca simptomele mai deranjante pentru pacient apartin centrului hiperactiv, acestea fiind insa compensatorii si pastrarea regulilor drenajului miasmatic descrise pe larg la cursul de gemoterapie miasmatica si in cartea de gemoterapie miasmatica (Gemoterapia, terapia cu polen crud si Fitoterapia miasmatica). Fiecarui centru energetic ii corespund una sau mai multe miasme, doar una fiind dominanta la un moment dat, miasme care in limbajul chakral reprezinta incarcatura karmica si care se pot concretiza in obstacole in calea evolutiei spirituale si a sanatatii fizice. 

LA PALTINIS – O INTALNIRE CU GEMOTERAPIA IN ABORDARE MIASMATICA SI RELATIA CU CHAKRELELa inceputul sesiunii, fiecare dintre cursanti a participat la un proving cu gemoterapicul de Hamei, fara sa stie care ii sunt caracteristicele specifice gemoterapiei chakrale. La sfarsitul zilei s-au strans impresiile si a doua zi au primit si informatiile despre Hamei, gemoterapic caracteristic centrului 6, cu a lui deviza “eu vad”, cu o capacitate de stimulare a cresterii fizice si spirituale, a deschiderii centrului si a imbunatatirii interactiunii de grup.

9 din cei 13 participanti la prooving au descris o stimulare a atentiei, o claritate a gandirii, focusare, conexiune sporita intre informatiile primite, energizare, receptivitate mai mare la mediu si informatii, liniste, relaxare, interactiuni benefice cu ceilalti, dar si oftat mai des si frisoane sau senzatie de plutire. De asemenea, fiecare dintre cursanti a completat un chestionar pe baza caruia s-a facut diagnosticul de activitate chakrala si de relatie interchakrala. Ca urmare a acestui diagnostic, fiecare a primit o sugestie de gemoterapic, strict individualizat. S-a organizat si o tombola si de multe ori gemoterapicul castigat a corespuns nevoii individuale a fiecaruia, reiesita din diagnosticul chakral.

A fost o evolutie spirituala minunata intr-o mica familie de suflete cu sarcini spirituale similare in umbra maiestuoasa a Cindrelului, muntele transhumantei noastre.

dr.Malina Ciumasu Rimbu

Special

Ce trebuie sa stim despre medicamentele homeopatice

 • medicamentul homeopatic clasic - unitar (o singura componenta) este obtinut prin diluarea si dinamizarea (potentarea) unei materii prime (vegetale, minerale, animale, etc.) si este prescris pacientului conform principiului similitudinii si in doze infinitezimale;
 • principiul similitudinii - "Similia similibus curentur" inseamna ca orice substanta, care poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda;
 • prin folosirea dozelor infinitezimale, medicamentul homeopatic nu are efecte adverse in sensul celui alopat. Se considera, in general, ca substantele isi pierd toxicitatea la cant. mai mici de 1/10.000 (CH2 sau D4) din tinctura mama - TM - si de 1/100 din cea mai mica doza utilizata in alopatie. Aceste doze sunt dozele maxime folosite in homeopatie, in general, diluarea mergând insa pâna la valori mai ridicate;

Ce trebuie sa stim despre extractele gemoterapice

 • provin din parti tinere de planta: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.
 • actioneaza profund, la nivel celular
 • detoxifica celulele blocate la anumite nivele in organism
 • actiunea lor este diferita, in multe cazuri, de cea pe care o cunoastem la partile adulte de plante (din fitoterapia traditionala)
 • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie