• Gemoterapie

  Gemoterapia este o terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. În aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara.

  Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.
  Citeste mai mult
 • Homeopatie

  Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinii, care spune ca orice substanta, care în doze mari poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, în doze mici, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda.

  Cu alte cuvinte, ceva care produce o suferinta, o poate si vindeca, diferita fiind numai doza în care este folosita substanta. Medicina populara româneasca cunoaste deja acest principiu, pe care îl numeste "cui pe cui se scoate".
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • Vademecum gemoterapic
 • Homeopatia pentru toti
 • Carti - magazin online

Gemoterapia de la A la Z

În tesuturile vegetale aflate in faza de crestere (tesuturi embrionare) se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.

Produse 100% naturale.
Vezi toate afectiunile

Fiorda

COTIZATIE ANUALA 2020

ARGHDragi colegi, membri ai ARGH

Va asteptam in acest an la conferintele noastre organizate online.
Amanunte privind actiunile pe care le organizam se vor posta pe site si anunta prin newsletter.

Taxa anuala de 100 lei va rugam sa o depuneti in contul ARGH (CIF 26597817, IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania).

Va asteptam!
dr. Simona Nitu - presedinte ARGH

 

Activitati ARGH ianuarie – iunie 2019!

activitati argh 2019

Activitatea ARGH in prima parte a anului a fost deosebit de incarcata.

In 18 orase din tara au fost organizate ateliere de gemoterapie clinica (pentru prima data la Galati si Braila), iar la Plantextrakt am lansat un proiect de popularizare a gemoterapiei in randul farmacistilor, organizand un curs de gemoterapie de 2 zile, pentru inceput in Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea, avand ca lector principal pe doamna dr.Monica Spinu si invitati medici cu experienta in gemoterapie din fiecare oras. Desigur, evenimentul nostru cel mai important a fost Conferinta nationala de gemoterapie, unde au venit in acest an peste 300 de specialisti.

activitati argh 2019

Apoi, un seminar de gemoterapie s-a desfasurat la Cluj, in perioada 21-22 iunie, sustinut de Lauren Hubele si Sorina Soescu. Pentru a doua oara, Lauren Hubele revine cu un seminar in Romania, care, ca si anul trecut, s-a desfasurat in Sala de conferințe a Centrului de Cercetări pentru Biodiversitate – un loc minunat, unde energía este curatata neincetat de zidurile unei vechi manastiri pe care s-a ridicat cladirea, parca imbratisandu-le. Sorina Soescu, pe care Lauren o considera unul dintre mentorii ei, i-a fost alaturi si, un doar a tradus, ci a completat minunat expunerea acesteia.

In cele  două zile cu Lauren Hubele și Sorina Soescu, s-a discutat mult despre gemoterapie și nu numai. Intr-o maniera personala, didactica, Lauren Hubele a vorbit despre observatiile sale din cabinet, unde pune in ultimul timp accentul pe anumite stari mental-emotionale, care pot fi corectate cu ajutorul Gemoterapiei, pentru a obtine o vindecare durabila.
Dezechilibrelor emotionale le corespund anumite gemoterapice care au fost prezentate in cadrul seminarului si  pe care le veti descoperi in volumul 3, aflat in curs de traducere de catre Sorina.

La seminar au fost si discutii interesante si interactive, referitoare la claritatea cu privire la credințele noastre despre vindecare și sănătate; curajul pe care il avem fiecare dintre noi (cata incredere avem in deciziile pe care le luam) si modalitati creative de a face schimbarile necesare, cu asumarea lor.

activitati argh 2019

Ne vom revedea in toamna, la atelierele de gemoterapie, precum si la cursurile de gemoterapie programate pentru Cluj si Craiova, avand speranta ca vor fi tot mai multi medici si farmacisti care doresc sa impartaseasca alaturi de noi ,,magia” si forta acestor mici fiinte vii, care sunt mugurii, ce ni se dariuesc noua tuturor pentru vindecarea neputintelor noastre.

Multumim tuturor celor care apreciaza munca si efortul intregului colectiv ARGH!

Farm.Carmen Ponoran

Special

Ce trebuie sa stim despre medicamentele homeopatice

 • medicamentul homeopatic clasic - unitar (o singura componenta) este obtinut prin diluarea si dinamizarea (potentarea) unei materii prime (vegetale, minerale, animale, etc.) si este prescris pacientului conform principiului similitudinii si in doze infinitezimale;
 • principiul similitudinii - "Similia similibus curentur" inseamna ca orice substanta, care poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda;
 • prin folosirea dozelor infinitezimale, medicamentul homeopatic nu are efecte adverse in sensul celui alopat. Se considera, in general, ca substantele isi pierd toxicitatea la cant. mai mici de 1/10.000 (CH2 sau D4) din tinctura mama - TM - si de 1/100 din cea mai mica doza utilizata in alopatie. Aceste doze sunt dozele maxime folosite in homeopatie, in general, diluarea mergând insa pâna la valori mai ridicate;

Ce trebuie sa stim despre extractele gemoterapice

 • provin din parti tinere de planta: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.
 • actioneaza profund, la nivel celular
 • detoxifica celulele blocate la anumite nivele in organism
 • actiunea lor este diferita, in multe cazuri, de cea pe care o cunoastem la partile adulte de plante (din fitoterapia traditionala)
 • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie