• Gemoterapie

  Gemoterapia este o terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. În aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara.

  Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.
  Citeste mai mult
 • Homeopatie

  Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinii, care spune ca orice substanta, care în doze mari poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, în doze mici, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda.

  Cu alte cuvinte, ceva care produce o suferinta, o poate si vindeca, diferita fiind numai doza în care este folosita substanta. Medicina populara româneasca cunoaste deja acest principiu, pe care îl numeste "cui pe cui se scoate".
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • Vademecum gemoterapic
 • Homeopatia pentru toti
 • Carti - magazin online

Gemoterapia de la A la Z

În tesuturile vegetale aflate in faza de crestere (tesuturi embrionare) se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.

Produse 100% naturale.
Vezi toate afectiunile

Fiorda

COTIZATIE ANUALA 2020

ARGHDragi colegi, membri ai ARGH

Va asteptam in acest an la conferintele noastre organizate online.
Amanunte privind actiunile pe care le organizam se vor posta pe site si anunta prin newsletter.

Taxa anuala de 100 lei va rugam sa o depuneti in contul ARGH (CIF 26597817, IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania).

Va asteptam!
dr. Simona Nitu - presedinte ARGH

 

CURS DE GEMOTERAPIE LA CLUJ-NAPOCA

CURS DE GEMOTERAPIE LA CLUJ-NAPOCA

octombrie - decembrie 2019

Medici si farmacisti,
Alegeti sa va insusiti informatii corecte si complete despre gemoterapie, fie pentru propria terapie, fie pentru recomandarile celor care va solicita, participand la Cursul de Gemoterapie organizat de Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie si Laboratoarele Plantextrakt.

Gemoterapia este o noua fitoterapie, care foloseste forta vindecatoare din partile tinere de planta, sub forma de extracte gemoterapice.

Cursul de Gemoterapie pe care vi-l propunem este un curs complet, conceput de lectorii Asociatiei Romane de Gemoterapie, medici cu o indelungata experienta in domeniul gemoterapiei si cuprinde aspecte teoretice si practice, utile in practica medicala curenta ( informatii grupate pe aparate si sisteme: aparat respirator, osteo-articular, digestiv, uro-genital, sistem nervos, cardiovascular, endocrin).

Participarea la Cursul de Gemoterapie va garanteaza aplicabilitatea informatiilor prezentate pe parcursul a 8 intalniri (x 4 ore), cu sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Cursul se va desfasura vinerea dupa masa (orele 16, 30 – 20,30) si sambata dimineata (orele 9,00 -13,00), in zilele de: 4-5 octombrie, 25-26 octombrie, 22-23 noiembrie si 6-7 decembrie 2019.

Cursul de Gemoterapie este rezultatul unei experiente, in acest domeniu, de peste 15 ani a unui grup de specialisti, medici si farmacisti din Romania.

4-5 octombrie
Baze stiintifice ale gemoterapiei; Aparat respirator, alergii, Aparat cutanat;
dr.Simona Nitu, dr.Didi Surcel, farm.Carmen Ponoran

25-26 octombrie
Aparat digestiv - dr.Zsuzsanna Giurgiuman; Sistem cardiovascular, sistem nervos - dr.Simona Nitu

22-23 noiembrie
Asocieri ale gemoterapiei cu sarurile Schussler - dr.Dana Selaru, dr.Simona Nitu

6-7 decembrie
Aparat uro-genital - dr.Gabriela Ion, dr.Simona Nitu; Aparat osteoarticular, sistem endocrin - dr.Ligia Georgescu

Este un pas important pe care il puteti face pentru intelegerea si utilizarea acestei terapii naturale.

Taxa de participare la curs este de 300 lei (pana pe 15 septembrie), 400 lei (dupa 15 septembrie), 500 lei (la fata locului). 

Taxa se achita in contul Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie: IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania.

Locatie: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV), Calea Manastur nr.3-5, Amfiteatrul “Regina Maria”

Accesul este gratuit pentru cei care au absolvit cursul!

Ii asteptam cu bucurie pe cei interesati sa afle cum pot alina suferintele cu o terapie naturala si lipsita de reactii adverse!

Adresa de email de contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., tel.0726 766 043

Special

Ce trebuie sa stim despre medicamentele homeopatice

 • medicamentul homeopatic clasic - unitar (o singura componenta) este obtinut prin diluarea si dinamizarea (potentarea) unei materii prime (vegetale, minerale, animale, etc.) si este prescris pacientului conform principiului similitudinii si in doze infinitezimale;
 • principiul similitudinii - "Similia similibus curentur" inseamna ca orice substanta, care poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda;
 • prin folosirea dozelor infinitezimale, medicamentul homeopatic nu are efecte adverse in sensul celui alopat. Se considera, in general, ca substantele isi pierd toxicitatea la cant. mai mici de 1/10.000 (CH2 sau D4) din tinctura mama - TM - si de 1/100 din cea mai mica doza utilizata in alopatie. Aceste doze sunt dozele maxime folosite in homeopatie, in general, diluarea mergând insa pâna la valori mai ridicate;

Ce trebuie sa stim despre extractele gemoterapice

 • provin din parti tinere de planta: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.
 • actioneaza profund, la nivel celular
 • detoxifica celulele blocate la anumite nivele in organism
 • actiunea lor este diferita, in multe cazuri, de cea pe care o cunoastem la partile adulte de plante (din fitoterapia traditionala)
 • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie