• Gemoterapie

  Gemoterapia este o terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. În aceste tesuturi embrionare se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara.

  Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.
  Citeste mai mult
 • Homeopatie

  Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinii, care spune ca orice substanta, care în doze mari poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, în doze mici, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda.

  Cu alte cuvinte, ceva care produce o suferinta, o poate si vindeca, diferita fiind numai doza în care este folosita substanta. Medicina populara româneasca cunoaste deja acest principiu, pe care îl numeste "cui pe cui se scoate".
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • Vademecum gemoterapic
 • Homeopatia pentru toti
 • Carti - magazin online

Gemoterapia de la A la Z

În tesuturile vegetale aflate in faza de crestere (tesuturi embrionare) se regasesc, indiferent de vârsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice, ale celulei vegetale, capacitatea de reproducere si de multiplicare celulara. Gemoterapia poate fi considerata si o punte de legatura între alopatie si homeopatie.

Produse 100% naturale.
Vezi toate afectiunile

Fiorda

Curs online de gemoterapie pentru specialiști

Curs online de gemoterapie pentru specialiști

Ce veți învăța la acest curs?
De la cine veți primi informațiile?
Care sunt condițiile de participare?

Sponsor:
PlantExtrakt

Citește mai departe...

a XII-a CONFERINŢĂ NAŢIONALĂ DE GEMOTERAPIE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ

 a XII-a CONFERINŢĂ NAŢIONALĂ DE GEMOTERAPIE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ

COTIZAȚIE ANUALĂ 2024

ARGHDragi colegi, membri ai ARGH

Vă așteptăm și în anul 2024 să participați la acțiunile pe care le vom organiza!
Informații utile în acest sens, se vor posta pe site și anunța prin newsletter.

Taxa anuală de 150 lei vă rugăm să o depuneți în contul ARGH (CIF 26597817, IBAN nr. RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX, deschis la Banca Transilvania).

Mereu alături de dvs,
Echipa ARGH

Webinar de gemoterapie - Endobiogenia și identificarea tiparelor de reacție la stres, 30 mai 2024 | 17:00 - 18:00

webinar 30.05.2024

Organizat de
ARGH
Sponsor
PlantExtrakt

dr. Camelia Ober

Caz clinic - sugestii gemoterapice pe criterii endobiogenice

dr. Camelia Ober

Medic primar cardiolog

Endobiogenia este o teorie care arată modul în care aspectele vieții umane sunt interconectate. Medicii care folosesc endobiogenia pășesc într-o lume coerentă. Simptomatologia, fiziologia, biomarkerii sunt integrați într-un cadru care dă sens fiecăruia și tuturor factorilor împreună. Tratamentul personalizat apare din această înțelegere bogată, bazată pe persoană în întregime, nu pe genetică sau doar pe câteva rezultate de laborator. O abordare cu adevărat integrativă a medicinei trebuie să fie mai mult decât înlocuirea unui medicament cu un supliment. Vă invităm într-o călătorie fascinantă, în care endobiogenia ne va ajuta să descifrăm particularitățile de adaptare ale fiecărei ființe la marile sau micile provocări ale vieții, în care inteligența naturii este pusă în slujba prevenirii bolii și a ameliorării sau vindecării, atunci când acest lucru este posibil. Unul dintre cei mai puternici aliați în această călătorie spre redobândirea armoniei și a echilibrului este MUGURELE, iar tratamentul din punctul de vedere al endobiogeniei, este un tratament inteligent, viu și complex.


Dr. Ciumasu Rimbu Malina r

Moderator

dr. Mălina Ciumașu Rîmbu

Doctor în științe medicale

Prezentare PlatExtrakt

Polygemna Stres, Polygemma Neuro Protect

Prezentare polygemma neuro protect

 

Prezentarile vor fi urmate de o sesiune Live de Întrebări și răspunsuri.

Publicația ARGH

Sursă de informare pentru specialiștii din domeniul sănătății

Special

Ce trebuie sa stim despre medicamentele homeopatice

 • medicamentul homeopatic clasic - unitar (o singura componenta) este obtinut prin diluarea si dinamizarea (potentarea) unei materii prime (vegetale, minerale, animale, etc.) si este prescris pacientului conform principiului similitudinii si in doze infinitezimale;
 • principiul similitudinii - "Similia similibus curentur" inseamna ca orice substanta, care poate produce un tablou de boala la un om sanatos, poate vindeca, acelasi tablou de boala la o persoana suferinda;
 • prin folosirea dozelor infinitezimale, medicamentul homeopatic nu are efecte adverse in sensul celui alopat. Se considera, in general, ca substantele isi pierd toxicitatea la cant. mai mici de 1/10.000 (CH2 sau D4) din tinctura mama - TM - si de 1/100 din cea mai mica doza utilizata in alopatie. Aceste doze sunt dozele maxime folosite in homeopatie, in general, diluarea mergând insa pâna la valori mai ridicate;

Ce trebuie sa stim despre extractele gemoterapice

 • provin din parti tinere de planta: muguri, mladite, amenti, radicele, seva,etc.
 • actioneaza profund, la nivel celular
 • detoxifica celulele blocate la anumite nivele in organism
 • actiunea lor este diferita, in multe cazuri, de cea pe care o cunoastem la partile adulte de plante (din fitoterapia traditionala)
 • planta este prelucrata in stare proaspata, imediat dupa recoltare
© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie