Gânduri către voi

dr simona nituDragi colegi,

Mă adresez vouă în aceste zile marcate de stres și oboseală ca să vă îmbărbătez și să fim iarăși împreună și să vă împărtășesc concluziile mele (despre care mi-am propus să scriu de mai mult timp) în urma unei experiențe trăite la sfârșitul lunii februarie, cu puțin timp înainte de a se anula toate manifestările medicale, desigur și ale noastre (au fost anulate 9 ateliere de gemoterapie ce urmau să se desfășoare în localități din țară).

Am participat cu o lucrare de Gemoterapie la o conferință medicală, în premieră în mediul alopat, deoarece până acum m-am ferit să vorbesc despre gemoterapie în altă parte decât la manifestările noastre.

La Maramedica, în Baia Mare, am avut ocazia și să ascultat cu atenție lucrările expuse de colegi medici de diferite specialități, iar la rezolvarea cazurilor propusă prin tratamente medicamentoase, nu putem să îmi opresc în gând schemele terapeutice pe care le-aș fi recomandat eu, fie cu medicamente homeopate sau cu extracte gemoterapice, care ar fi putut să aducă beneficii pacientului într-un interval scurt de timp.

Prin lucrarea prezentată am încercat să le demonstrez colegilor că deși vin din domeniul așa ziselor terapii alternative, gândirea noastră este MEDICALĂ, urmărim diagnosticul inițial, antecedente, simptome, invesitgatii clinice, paraclinice și biologice, la început, pe parcursul tratamentului, la finalul tratamentului. Ceea ce ne deosebește însă este abordarea terapeutică și rezultatul final.

Așa cum era de așteptat, reacțiile în sală au fost diferite: interes maxim și mulțumiri pentru informații din partea unora, indiferență totală din partea altora.
Cazul prezentat a fost cel al unei paciente în vârstă de 84 de ani, suferind de Arteriopatie cronică obstructivă gr.4, cu necroză la nivelul halucelui, cu multe patologii cronice asociate, care avea recomandare de amputare înaltă a membrului inferior drept. Cu ajutorul gemoterapiei și a homeopatiei piciorul a fost salvat, este funcțional și după un an de la debutul tratamentului. Amputarea sau refuzul acestei intervenții din partea familiei, cu siguranță ar fi avut ca finalitate decesul, fie dintr-o cauza, fie din alta, dar bineînțeles cu suferință multă.

Am dorit să vă împărtășesc aceste gânduri, ca să încercăm să conștientizăm toți cât este de importantă este cunoașterea nostră: puterea de a ne ajuta pe noi, pe cei dragi nouă, pe pacienții noștri, cât este de important că am învățat să respectăm natura, să îi înțelegem secretele, forța și puterea de supraviețuire.

Toți am simțit și am trăit aceste daruri și bucurii cu fiecare pacient ajutat, cu fiecare maladie pe care am învins-o atunci când toată lumea considera că este imposibil să se mai schimbe ceva.

Am dorit să vă pun la suflet aceste gânduri pentru ca, indiferent de ceea ce urmează să se întâmple, noi trebuie să mergem pe această cale pe care am început să mergem cu mult, sau mai puțin timp în urmă.

Lumea consideră că nimic nu va mai fi la fel după ceea ce se întâmplă acum. Ne înșelăm dragi colegi: natura va rămâne în continuare alături de noi, neschimbată, poate chiar mai puternică, pregătită să ne ajute mereu.

Noi să nu ne pierdem curajul, încrederea, voința, răbdarea, dragostea.
SĂ CREDEM ÎN CONTINUARE ÎN ÎNVĂȚĂTURILE NOASTRE, să rămânem împreună, respectându-ne unii pe alții și ajutându-ne reciproc în aceste timpuri de mare schimbare a umanității .

Aștept cu drag să ne revedem la întâlnirile noastre, pe care sperăm să le putem relua cât de repede și vă rog să trimiteți toți gânduri bune dlui prof. Pitera, să îl susținem cu dragostea noastră, pentru că domnia sa se află de săptămâni bune în mijlocul celui mai mare focar epidemic din Italia, dedicat și dăruit în totalitate pacienților dânsului, pe care nu refuză să îi îmbărbăteze și să le ofere ajutorul nici atunci când îl caută în miez de noapte.

Vă invit să citiți recomandările făcute de către doamna dr.Mălina Ciumașu, care s-a documentat și ne transmite modalități de protecție prin gemoterapie (articolul de pe site, atașat și la newsletter)

Dragi colegi, vă rog să trimiteți gânduri bune, recunoștință și mulțumiri și pentru toti cei ce trudesc la Laboratoarele Plantextrakt, pentru ca noi să avem produsele de cea mai bună calitate, astfel încât efectul terapeutic să fie sigur.

Le mulțumim pentru seriozitate, profesinalism și responsabilitate și le transmitem să ne rămână mereu alături, cu aceeași calitate și dăruire.

Cu drag și prețuire pentru fiecare dintre dumneavoastră,
Simona Nițu

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie