Lumina Călăuzitoare

lumina calauzitoare

La acest inceput de an mi-am propus ca mesajul meu sa fie foarte scurt si sa nu folosesc nici unul dintre cuvintele repetate de mii si mii de ori pe parcursul unei zile, luni in sir, cuvinte care ne-au afectat pe toti si ne-au blocat sistemul nostru de gandire rational.

Ca urmare a discutiilor cu dumneavoastra dragi colegi si urmare a mesajelor dupa webinariile la care ati participat intr-un numar foarte mare, pot sa concluzionez ca Gemoterapia, pe care o iubim cu totii, nu ne-a dezamagit, dimpotriva, ne-a demonstrat, daca mai era cazul, ca natura in forma ei pura si puternica, este de folos in egala masura pentru profilaxia, tratamentul (uneori adjuvant tratamentului alopat), cat si pentru repararea sechelelor create in organismul uman de acest ,,mic dusman al omenirii”. Nu s-a prea vorbit despre astfel de beneficii in mediile de informare, dar cei care au beneficiat - noi si pacientii nostri - am fost multumiti de rezultatele obtinute cu gemoterapice de Caprifoi, Coacaz negru, Porumbar, cu Imunorezistan sau Polygemma plamani. Despre acesta din urma, un pacient entuziasmat de efect, spunea ca este suplimentul suplimentelor nutritive (informatie pe care am primit-o de la un medic prescriptor). Ne bucura ca gemoterapicele ne-au fost si ne sunt de mare folos, ca sa putem sa-i ajutam pe cei care ne cer ajutorul.

Impreuna, prin webinarii si discutii am reusit sa ne sustinem, sa nu cadem in deznadejde la micile esecuri, sa ramanem fermi si increzatori in potentialul curativ care ne sta la dispozitie, sa stim ca toti arborii si arbustii din jurul nostru asteapta sa ii folosim, asteapta sa ne ajute, prin gemoterapie.

Pentru ca traim aceste timpuri, de haos, de tulburare, am incercat sa scriu un mic mesaj de incurajare, pentru ca valorile noastre, care ne-au unit de-a lungul anilor in aceasta asociatie – ARGH - seriozitatea, responsabilitatea, blandetea, respectul unii fata de altii, dragostea fata de natura si de semeni, sa ramana in continuare Lumina care sa persiste si sa ne calauzeasca si in acest an. Iar in gand sa avem dorinta de a ne revedea cat mai curand.

 

Cu stima, respect si pretuire pentru toti membrii ARGH,
Dr. Simona Nitu
Presedinte ARGH

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie