Termeni si conditii

Site-ul www.gemoterapie.ro este întreţinut şi administrat de catre Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie, având datele de identificare: C.I.F 26597817,  Adresa: str. Carpati nr.10, Cluj - Napoca, Tel: 0726.766.043; E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.."> Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Copyright

Conţinutul site-ului - poate fi reprodus de catre alte persoane, pe alte site-uri, pe baza acordului obtinut in scris si cu conditia specificarii sursei (www.gemoterapie.ro).

Datele personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite exclusiv în scopul declarat al acestui site: comerţ on-line de carte. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoţii, buletinele informative periodice, recomandări personalizate etc.
Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie este înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr……...
Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie nu face publice şi nu vinde bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor săi. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie:

  • isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii.
  • garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti.
  • isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (Instantele Judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul serviciul de curierat rapid CARGUS sau prin reteau de curierat a Postei Romane.

Livrarea se va realiza prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs sau serviciul de curierat rapid CARGUS.

Se porneste de la o taxa ramburs de baza in valoare de 12 lei (taxa de transport) + valoarea cartii, iar  taxa de transport creste cu un leu la fiecare alt produs comandat daca clientul va alege expedierea prin reteau de curierat a Postei Romane sau se va percepe o taxa de transport si ramburs in valoare de 17.50 lei prin serviciul rapid CARGUS.

Termenul de livrare prin Posta Romana pentru majoritatea oraselor este de 10 zile lucratoare si 48 de ore prin CARGUS.

In cazul in care dupa confirmarea comenzii nu au fost primite produsele, va rugam sa ne contactati prin email la  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. pentru a primi informatii despre livrare.

Livrarile catre clienti se fac de luni pana vineri inclusiv.

Plata se face in numerar la ridicarea produselor - plata ramburs (la oficiul postal de care apartineti) sau  direct la curier daca alegeti serviciul CARGUS. In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

 

Returnarea produselor: consumatorul are dreptul  sa notifice in scris comerciantul  ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile de la primirea produsului.Produsul returnat trbuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaj,sa nu prezinte semene  de folosire necorespunzatoare, etichetele si toate documentele care l- au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii se va face in cel mult 30 de zile de la retur.Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie nu este platitoare de TVA.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Cand faceti o comanda pe site-ul www.gemoterapie.ro, va vom trimite un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. In cazul acceptarii comenzii,  se va emite factura proforma in cazul platii prin ordin de plata bancar sau plata se va face ramburs pe baza facturii fiscale.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • imposibilitatea obtinerii dovezii efectuarii platii cu ordin de plata;
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.  

Orice disputa intervenita intre Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata in instanta.
Instanta - sediului paratului.
Noi depunem toate eforturile pentru a asigura o tranzactie reala conform comenzii dvs. si sigura, privind livrarea efectiva a produselor comandata. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, noi nu putem fi considerati raspunzatori.

Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe www.gemoterapie.ro sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.
Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti Termeni si conditii fara o notificare prealabila, doar prin simpla postare a modificarilor pe web page/site.

Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.

Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie
str.Carpaţi nr.10, Cluj-Napoca, judetul Cluj
C.I.F 26597817,
IBAN RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX
Banca Transilvania CLUJ

CUM CUMPAR ONLINE?

Foarte simplu si fara prea multa bataie de cap.
Iata pasii care trebuie urmati pentru a cumpara carti de pe site-ul www.gemoterapie.ro.

Pasul 1 - Alege cartea care te intereseaza, da clic pe butonul "Adauga in cos" si urmeaza pasii de mai jos.

Pasul 2 - Inregistreaza-te/Autentifica-te si trimite comanda
Pentru a putea finaliza comanda, este necesar sa ai un cont creat in magazinul nostru online. Dupa inregistrare/autentificare, ai posibilitatea de a modifica produsele puse deja in cos.

Pasul 3 - Alege modalitatea de cumparare
Poti comanda cartile dorite ca persoana fizica sau ca persoana juridica. In caz ca doresti sa comanzi ca persoana juridica, nu uita sa-ti creezi profil de persoana juridica in contul tau.

Pasul 4 - Alege adresa de livrare
Alege sau adauga adresa la care doresti sa fie livrate produsele comandate.

Pasul 5 - Alege modalitatea de livrare
Momentan livram comenzile prin serviciul de coletarie al Postei Romane. Cheltuielile de transport sunt de 10 lei.

Pasul 6 - Confirmarea comenzii si acceptarea Termenilor si conditiilor
Prin finalizarea comenzii, confirmati ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate, la data plasarii comenzii.

Pasul 7 - Acceptarea Termenilor si conditiilor
Comanda se lanseaza dupa acceptarea termenilor si conditiilor de functionare, care trebuie citite de catre dumneavoastra.

CUM PLATESC?

Numerar la livrare
Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Numerar cu plata la livrare".

Ordin de plata (Virament bancar)
Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Ordin de plata".
Plata comenzii prin virament bancar (Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie - IBAN RO64 BTRL 0130 1205 R589 43XX,  Banca Transilvania CLUJ) se va face numai dupa primirea confirmarii comenzii de la reprezentantul gemoterapie.ro.
Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului prin email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.."> Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..
Daca din motive tehnice nu puteti trimite dovada platii, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul: 0736.885.282

POLITICA DE RETURNARE

Daca din anumite motive - expuse mai jos - doresti returnarea unei carti, noi iti returnam in totalitate suma platita pentru acea carte.

Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

CONDITII DE ACCEPTARE RETUR PRODUSE:

Carti defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii
Facem tot posibilul sa nu fie livrate carti cu defecte. Dar in cazul in care primiti o carte cu defecte de tipar, tot ce aveti de facut este sa ne contactati si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Costurile de retur si de transport vor fi suportate de catre noi.

Carti livrate gresit
Daca vi s-a livrat alta carte decat cea comandata, va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate de catre noi.

Adresa de returnare a produselor este:
Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie
str.Carpaţi nr.10, Cluj-Napoca
judetul Cluj
cod postal 400180

© Asociatia Romana de Gemoterapie si Homeopatie